fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vakantiebeurs 2011: inspiratiebron voor een onvergetelijke vakantie!

vakantiebeurs-1.jpg
Zin om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen? Dan mag u dit jaar de Vakantiebeurs niet missen en damespraatjes.nl mag weer een aantal vrijkaarten weggeven. Van 12 t/m 16 januari 2011 staat Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van Onvergetelijke bestemmingen, het centrale thema van de Vakantiebeurs. Verdeeld over negen hallen kunt u zich oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen.

Of u nu altijd al heeft gedroomd van een avontuurlijke trektocht, heerlijk wilt luieren op een subtropisch eiland  of Nederland nóg beter wil leren kennen: op de Vakantiebeurs bent u aan het juiste adres! Doe inspiratie op voor een onvergetelijke vakantie en kom alvast in de ultieme vakantiesfeer. Dit jaar staan de gastlanden Slovenië (Europa) en Indonesië ( Verre Bestemmingen) extra in de spotlights.

vakantiebeurs-2.jpg
Wat kan u naast het brede aanbod van de deelnemers nog meer verwachten? Verschillende culturen en bestemmingen komen extra tot leven in de verschillende activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Tref overigens niet alleen voorbereidingen om op reis te gaan, maar ook om weer gezond thuis te komen. Ga voor meer info, advies en reistips naar www.gezondopreis.nl .

Praktisch: Vakantiebeurs 2011, woe 12 t/m zo 16 januari 2011, Jaarbeurs Utrecht, dagelijks open van 10.00-18.00 uur + vrijdag 14 van 10.00-21.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 17,50 p.p., kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen. In de online voorverkoop – die half november start – kunnen vanaf € 10,- kaarten worden besteld. Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten www.vakantiebeurs.nl .

Prijsvraag
Winnaar van de vrijkaarten zijn:
– Roland Koek
– Betty Nonnekens
– Hank Stokbroekx
– Corinda de Wit
– Denise Nebbeling

vakantiebeurs-logo.jpg

Reageer ook