fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vaderdagtip: Kleding die je niet hoeft te strijken én nooit zweetplekken krijgt

Kennen jullie het probleem van vieze, gele vlekken onder de oksels van kleding? Ik zie het maar al te vaak… Hoewel het natuurlijk geen kwaad kan, ziet het er zeker niet fraai uit. Best een beetje vies vind ik zelfs! Met name mannen hebben hier vaak last van en kunnen shirts dus minder lang dragen. Gele vlekken zijn een echte no-go en de shirts worden snel weggegooid. Je kunt je voorstellen: dat is een duur grapje en echt goed voor het milieu is het ook niet! 

Wij kwamen een super fijn mannenmerk tegen die hier een oplossing op vond: Bamigo. Bamigo maakt ondergoed van bamboe. Ja, bamboe! Toen ik dat las dacht ik dat ik het verkeerd zag, maar het lievelingsmaaltje van panda’s wordt dus ook gebruikt om kleding mee te maken. En dat heeft heel veel voordelen!

Zo heb je dus geen last meer van zweetvlekken. Zomers heel erg fijn, wanneer veel mannen tegen zweetproblemen aanlopen. Een ander voordeel is dat je kleding van bamboe niet hoeft te strijken. Dat scheelt tijd! Na het wassen gooi je de kleding gewoon in de droger of hang je het uit. Even opvouwen en hoppa, de kast in.

Bamigo maakt t-shirts, longsleeves, sokken en onderbroeken voor heren. Echt een hele goede tip voor Vaderdag dus! De prijzen variëren van € 17,99 (sokken) tot € 39,99 (t-shirts). Niet alleen een leuk cadeau voor Vaderdag trouwens. Ook voor je eigen vriend of partner is het fijn om dit in de kast te hebben liggen. Scheelt jou ook weer wat zweetplek-wassen en strijken. Haha!

Heb jij al een cadeau in huis? Denk je dat jouw vriend/man/vader zo’n product leuk vindt? Wij zijn heel erg benieuwd hoe jullie hierover denken. Als je meer info over Bamigo wil, kan je het beste even op hun website kijken. Happy father’s day!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook