fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vaderdag tip: Pimp papa’s kantoor met gepersonaliseerde kantoorartikelen / WINNAARS BEKEND!

Vaders zijn belangrijk voor kinderen, dat is al lang bekend. Natuurlijk komt het ook zonder vader in de meeste gevallen wel goed en kan het ook met een vader behoorlijk misgaan, maar algemeen gezien is een aanwezige vader een absolute meerwaarde in het leven van het kind. Op Vaderdag krijgen we allemaal weer de kans om onze vaders te bedanken en te laten zien wat ze voor ons betekenen. En hoewel Ward er niet zo veel om geeft, zullen Sophia, Helena en ik hem eens flink in het zonnetje zetten! 

Dit jaar is Vaderdag natuurlijk een beetje anders dan normaal. We kunnen niet spontaan op een terras plaatsnemen en ook andere activiteiten moeten goed gepland worden. Dit jaar verrassen wij Ward dus gewoon lekker thuis, met ontbijt op bed en heel veel mooie cadeau’s. En aangezien Ward echt alles (maar dan ook echt alles) al heeft, gooien wij het dit jaar over de persoonlijke boeg: een gepimpt kantoor met gepersonaliseerde kantoorartikelen.

Zoals jullie misschien wel weten is Ward tandarts. ’s Ochtends vertrekt hij dan ook niet naar een kantoor, maar naar zijn praktijk. Omdat de praktijk schoon en steriel moet blijven (in deze tijden al helemaal), pimpen we daarom zijn werkplek thuis. Hij zit hier na een lange dag in de praktijk vaak nog uren achter de computer en daar kan hij wel wat vrolijkheid bij gebruiken. En ik denk dat er heel wat papa’s zijn die hier ook heel erg blij van zouden worden.

Wat zijn de leukste fotocadeaus om papa’s kantoor mee te pimpen?

Foto mok

Koffie, koffie en nog eens koffie: zo houdt de gemiddelde Nederlander de werkdag wel vol. En wist je dat koffie nog lekkerder smaakt uit een gepersonaliseerde mok met foto’s? Een fotomok met jullie foto’s erop herinnert papa er aan waarom hij zo hard werkt en voor wie hij het allemaal doet: de kinderen. Enne, is hij niet zo’n koffiedrinken? Ook thee smaakt heerlijk uit zo’n fraaie mok.

carrousel2

Muismat met foto’s

Is jullie papa een echte kantoortijger die veel tijd achter de computer doorbrengt? Dan mag een goede muismat niet ontbreken. Een muismat zorgt voor een prettigere manier van werken met de muis. Staan er ook nog eens foto’s van zijn kinderen en vrouw op? Dan vliegt de dag al helemaal voorbij.

mousepad_carrousel

Bureau kalender

Sinds iedereen een smartphone mét kalender heeft, worden bureaukalanders steeds minder gebruikt. En dat terwijl het erg handig is! Tijdens het schrijven van een email zie je direct hoeveel dagen de maand nog heeft en wanneer je vrij bent vanwege een feestdag. Een gepersonaliseerde bureaukalender met jullie foto’s erop maakt de kalender niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel fijn om naar te kijken.

carrousel4

Foto op canvas

Een grote kale muur in papa’s kantoor? Daar weten jullie wel raad mee! Snor jullie mooiste gezinsfoto op en laat hem op canvas afdrukken. Let op: een vakantiefoto is leuk, maar papa in zwembroek is misschien niet handig als hij ook mensen in zijn kantoor ontvangt. Vraag je dus altijd af wie het te zien krijgt en of het gepast is.

carrousel_4

Kaartje erbij

Kan jij je vader of opa door de quarantaine maatregelen momenteel niet persoonlijk kan bezoeken? Dan kan je deze cadeaus direct naar hun huis laten sturen en voorzien van een persoonlijk kaartje. Zo weet hij dat er toch aan hem gedacht wordt!

Winnaars

Wat vind jij van deze Vaderdagcadeaus? Ik ben heel benieuwd! Wat wij in ieder geval echt super gaaf vinden, is dat wij in samenwerking met Smartphoto (waar ook alle bovenstaande producten te verkrijgen zijn!) 3 x € 25 shoptegoed onder onze lezeressen mochten verloten.

Wij hebben de winnaars gekozen. Gefeliciteerd:

Lisanne Bons
Mirjam Hellingman
Wilma van ’t Hof

De winnaars ontvangen een persoonlijke mail.

Niet gewonnen, kijk hier voor de meest originele Vaderdagcadeaus!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

89 reacties

Natascha -

Ik zou het geven aan mijn dochter, die opgelicht is door een hufter op marktplaats, zodat ze toch haar vaderdag kado kan kopen.

Bianca -

Ik zou dit erg leuk vinden voor mijn vader,met foto’s van zijn kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen, een boekenleger of een mok

Mirjam Hellingman -

Een mooie mok en muismat met foto’s van zijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki, zodat hij bij elke slok koffie of muisklik aan ze kan denken. Zijn ze toch de hele dag bij ze wanneer hij straks weer op kantoor zit en de kinderen naar school.

Annemieke Bosdijk -

Een mooie foto op hout van alle kleinkinderen. Dat zou mijn vader geweldig vinden.

Matanga -

De reisbeker met eigen foto zou het perfecte cadeau zijn!

Nicolle Asma -

Als ik zou winnen, dan graag een foto op canvas. Met het hele gezin. Voor mijn schoonvader in het verzorgingstehuis .

SophiaG -

Ik denk dat ik zou kiezen voor een houten snijplank. Een goede reden om papa vaker achter het aanrecht te zien staan 🙂

Anita te Gussinklo -

Een mooie kalender met foto’s zou hij geweldig vinden.

Lynn -

De snijplank in combinatie met de keukenschort lijkt me een leuke verrassing voor vader.

Halina Welboren-van Mullem -

Aan een muismat met foto’s.

Wilma van 't Hof -

Ik zou het shoptegoed gebruiken voor een mooie verjaardagskalender.
Dan zal er nooit meer een verjaardag vergeten worden.. Altijd zo sneu voor de jarige job.

rita -

aan alles waar maar een foto van zijn grote vriend Joep de kater op kan

Yvonne -

Het memoblok met een foto van mijn zoontjes en mij. Mijn papa wordt helaas erg vergeetachtig en schrijft alles op een memootje. Hoe leuk is het dan om te weten dat hij meerdere keren per dag even naar zijn dochter en haar zoontjes kijkt.

Gerda -

Om hier mee papa te verrassen die altijd onderweg is een mooie en stoere drinkfles roestvrij staal, want zeker met het warme weer is drinken onder weg heel belangrijk!

elisabeth maria martina -

foto op canvas samen met zijn 2 kids, die met zijn ex erop hebben we maar opgeruimd

Heidie van der Steeg -

Mijn man kan een muispad goed gebruiken, met thuiswerken, beschadigd anders de eettafel te veel. Een met de foto van de kinderen erop is natuurlijk altijd leuk.

Marianne -

Mijn vader leeft al heel lang niet meer…maar ik zou heel graag een mooie mok met zijn foto willen…zijn naam erbij…lijkt me geweldig….het is en blijft mijn vader na al die jaren…en gelukkig heb ik nog wat aardig wat foto’s.

Jacqueline de Waal -

Super leuk om wat moois uit te mogen kiezen wat super lief.
Leuke foto’s genoeg

elletjee -

Ik zou graag voor de luxe onderzetters gaan

Marjan Zuid -

Een mooie foto agenda. Deze kan mijn vader gebruiken voor de gezamenlijk afspraken. Papa vergeet nog wel eens wat door te geven, zo weten ze wat er te wachten staat en weten ze wanneer de kleinkinderen komen logeren. Leuk met allemaal familie foto’s.

Jacqueline Prevaas -

Ik zou kiezen voor een muismat met de kids op.

Saskia Lemmens- van der Struif -

De muismat met een foto van onze meiden erop, super leuk!

Miriam Buis -

Ik vind de wijn box super leuk, maar ook het T-shirt en de metalenplaat zijn gaaf.

Jolanda van Delft -

Een meerluik met zijn hondjes erop ????

Angelique Bogaard -

Ik zou de emaille mok en de sleutelhanger voor vaderdag kiezen

Margreet Bos -

De pennendoos en de fotokalender, zodat hij in alle rust kan genieten van de mooie momenten samen.

Leoni -

Mijn zoontjes kiezen voor de foto in de sneeuwbol voor papa. Toen papa klein was had hij zelf een sneeuwbol. Dat vond hij als kind geweldig!

Tamar -

ik vind de portemonnee met de foto supertof!

Gea Jager -

een foto voor aan de muur

maaike beld -

Wat leuk! Ik zou een houten snijplank echt super tof vinden, voor onze nieuwe keuken. Is het gelijk een beetje een cadeau voor mijzelf, haha ;)!

co -

wat een leuke aktie, ik doe graag mee. ik denk dat ik een kalender het leukst zou vinden

Sonja van den Beemd -

Ik vind het geweldige cadeaus en zal ook zeker wat bestellen voor mijn paps

Jacqueline van de Manakker -

Hier zou hij heel blij zijn met een foto op canvas

Melissa Van Stipdonk -

Erg leuk. hiermee kan ik mijn vader en opa van mijn kinderen wel blij maken. geen kantoor meer, want hij is met pensioen maar wel een eigen plekje waar hij soms even rustig gaat zitten. Ik denk dat ik een kalender of een mok zou bestellen voor hem.

S v Bregt -

Ik zou graag een kalender willen maken zodat papa op zijn werk elke dag weer opnieuw onze kindjes kan bewonderen. En elke maand weer verrast wordt welke foto er nu zal staan!

Mariska -

Twee broodtrommels voor mijn man. Hij neemt nu telkens de brooddozen van mijn zoon mee naar het werk ????

eva cramer -

mijn biologische vader is helemaal uit beeld. gelukkig heb ik een hele lieve stiefvader die mij behandeld als zijn eigen dochter ik zou hem heel graag in het zonnetje willen zetten

Xaviera Jamie -

Voor in de werkplaats zoek ik een persoonlijk gemaakte poster uit en zijn eigen drinkmok met dezelfde afbeelding als op de poster! Een uniek en persoonlijk geschenk!

Xaviera Jame -

Voor in de werkplaats zoek ik een persoonlijk genaakte poster uit en zijn eigen drinkmok met dezelfde afbeelding als op de poster! Een uniek en persoonlijk geschenk!

Wilma -

Wauw super leuke actie! Dan ga ik voor een foto op hout. Prachtig Kado voor Vaderdag!

Yvonne -

Een fotohoesje voor mijn vader’s telefoon

Mendy -

Heel leuk en origineel! Ik zal kiezen voor de speelkaarten om gezellig te kunnen kaarten samen

Marja -

Een pennendoos met mooie foto erg leuk en origineel

Linda -

Een drinkfles is heel leuk, maar toch denken wij dat pappa liever voor een snijplank gaat ! 😉

Anita H. -

Lastige keuze, maar ik denk een foto op canvas.

Wessel -

Onze papa is vaak voor zijn werk een tijdje weg van huis. Een mooi fotocadeau dat bruikbaar is tijdens zijn werkzaamheden zorgt ervoor dat hij ons altijd bij zich heeft en ons nooit hoeft te missen!

Nathalie Buttiens -

Ik zou graag een muismat willen kopen. Aangezien mijn stiefvader de laatste tijd veel op de laptop bezig is en geen muismat heeft, lijkt me dat een super cadeau.

lottie -

Speelkaarten met vakantiefoto’s; aangezien mijn vader DOL is op reizen en kaartspelletjes spelen!

Anneliese de Waal -

De houten wijnkist en de mok zijn heel erg leuk, doe heel graag mee ????????, Groetjes Anneliese

L tromp -

De foto op canvas van onze 2 kindjes die een lange weg hebben afgelegd al geborem met 29 weken en nu al 3,5

Marian zw -

Dat is echt super leuk! Zeker nu er thuis gewerkt wordt is het super leuk om “het kantoor” ook een beetje leuk aan te kleden. De magische mok is echt heel erg leuk, die willen we zeker maken met een mooie foto. En dan nog iets voor op het bureau. De ergonomische muismat lijkt me ook wel heel erg fijn

Moniek -

Wat een geweldige actie! Ik zou gaan voor een poster met magnetische hanger! Altijd goed en leuk om ergens neer te hangen! Nu maar afwachten en duimen. ????????

Anneke -

Wat een super leuke prijsvraag, ik zou dolgraag mee willen doen omdat ik graag voor mijn man een hardwerkende man, liefdevol, begrip en heel creatief is en altijd klaarstaat voor mij, onze huisdieren, vlaamse reuzen en 2 pekingeenden Mini en Cooper, mijn moeder en onze kinderen klaarstaat en dat ik hem kan verrassen met een mooie op canvas geprinte foto van ons gezin in ons geheel om hem hiermee mede te laten blijken dat hij een hele bijzondere lieve en fijne man is en wij inclusief de dieren hem enorm waarderen voor wij hij is en voor ons doet, samen staan we sterk, samen is 1 en hij is mijn nr 1

Bets -

Wat een geweldige leuke prijs is dit voor vaderdag, ik zou het shoptegoed uitgeven aan een prachtige Foto op hout gemaakt van de Kinderen. Een mooi geschenk waar hij zeker blij van wordt!!

Renilda -

Sleutelhanger of foto op canvas. Ik loot mee

Iris -

Foto op canvas lijkt me zeer mooi???? ik loot mee

Yvonne D. -

Heel erg leuk! Ik zou gaan voor een fotoboek, als dat ook gewoon kan!

A. -

Een kleurrijke tuinposter

Thea -

Foto op canvas van een mooi moment met zijn gezin. 

Tamar -

De tuinposter vind ik heel gaaf!

Ils -

De tuinposter zou een geweldig kado zijn. Die maakt de nieuwe tuin helemaal af. Hij kan dan iedere keer als hij in de tuin zit genieten van de poster.

anja -

Foto op canvas zou ik leuk vinden voor mijn vader voor Vaderdag

Mark -

Producten met foto’s worden zo echt persoonlijk! Ik vind de set met onderzetters een goed idee voor mijn vader!

Anita te Gussinklo -

Een tuinposter staat hier op het verlanglijstje.

Oma Will -

Een prachtige foto van zijn kleinkinderen boven zijn bureau.

Raaf Klein -

Ik vind de cadeaus erg leuk en zeer toepasselijk ook voor papa’s die in deze tijd veel thuis werken. Maar ook erg leuk om mee te nemen naar kantoor en daar je bureau helemaal eigen te maken. Ik denk dat menig papa daar blij mee zal zijn.

Fenny -

Smartphoto kende ik al, super website met een goede service én leuk beloningssysteem. Ik zou een mooi fotoboek maken, zodat de prachtige herinneringen bewaard blijven ♡♡♡

Veel Liefs Fenny

Marieka waalwijk -

Ik zou graag de reisbeker met een foto van de jongens voor mijn man winnen zodat hij die elke ochtend mee kannemen

Jan -

Een mooie canvas of mok is erg leuk .

Ellen velzeboer -

Een mok met foto van de kids. Zo vergeet hij op het werk niet elke keer waar zijn mok is!

Cindy -

Een foto van zijn kleinkind op mok.

Anna -

ik doe hel graag mee voor een mooi fotoproduct van alle kleinkinderen van mijn ouders

Ineke -

Een mooie foto op canvas.

Esther -

Ik zou kiezen voor een muismat

gerbe -

Samsung hoesje. mijn papa is vrachtwagenchauffeur en door de week de telefoon de enigste contact.
als wij dan op zijn hoesje staan denkt hij altijd aan ons

Lisanne Bons -

Een coole reisbeker. Mijn vriend heeft zijn vw Cabrio (oldtimer) bijna opgeknapt. En ik denk dat hij een leuke foto van de in de auto wel heel leuk vindt om mee te nemen als hij een rondje ermee gaat touren. Staat iig stoerder dan mijn roze thermomok.

Marian B -

Ik zou een mooie foto op canvas kiezen met zijn twee schatten erop. Of misschien toch zo’n leuke mok. De kids en ik gaan er vast wel uitkomen mochten we een van de gelukkige winnaars zijn ????

Claudia -

Ik kies voor de sleutelhanger, want die ziet er stoer uit!

Willem de Wal -

Mijn neefje en zijn vrouw verwachten hun tweede kindje, ik zou het shoptegoed uitgeven voor een mooie foto op canvas van de twee kleintjes.

Marijke -

Een foto op canvas!

Anna Koops -

Voor opa die bijna 300 kilometer van ons vandaan woont en zijn kleinkinderen al 5 maanden niet meer heeft gezien een grote foto van de kleinkinderen en een kalender! Het mooiste cadeau ooit nu!!

Yvonne -

Wat een toffe producten en ideeën op de site! Ik ga voor de roestvrijstale drinkfles! Deze heeft hij elke werkdag bij zich, houdt z’n koffie warm als ie onderweg is én geeft een leuke boodschap. Duimen!

Noortje -

Omdat mijn man, de vader van onze prachtige kinderen, veel onderweg is en dan aaaaaltijd te weinig drinkt, is de RVS waterfles voor hem hèt perfecte cadeau! Met onze lieve kids binnen handbereik, drinkt hij op deze manier vast heel wat meer water!

m chen -

Als ik win dan zou ik de 25 euro shoptegoed willen uitgeven aan foto op canvas!

Manon Toemen -

Ik zou voor een muismat met foto’s en etiketten voor op de voorraad potten gaan, leuke verrassing voor onze super papa!

Linda -

Dan zou ik graag kiezen voor een uniek Iphone hoesje met een eigen foto!

Anja -

Ik zou kiezen voor een bureaukalender, elke maand een andere foto van zijn schatje, en een mok voor de broodnodige koffie! 😉

J Vink v Engeland -

De Foto op canvas
Opa is dol op z,n 4 kleinkinderen
En allemaal samen op een foto zou hij geweldig vinden
Dan moet hij vast een traantje wegpinken

Reageer ook