fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vaderdag cadeautip: Dit zijn de gaafste posters voor Vaderdag!

Nu ik zelf op het punt sta om moeder te worden, kijk ik ineens heel anders tegen mijn eigen ouders aan. Natuurlijk hield ik altijd al onvoorwaardelijk van ze en hebben ze altijd dichtbij mij gestaan, maar de mate waarin ik hen als mens en hun manier van opvoeden respecteer is nu wel enorm toegenomen. Kinderen grootbrengen is niet zomaar iets en dat zie ik nu zelf ook. Moeder- en vaderdag hebben voor mij dit jaar dan ook een extra lading. Mijn moeder nam ik mee naar The Duchess voor een heerlijke high tea en ook voor mijn vader mag ik weer wat bijzonders bedenken. Maar wat…?

Mooie Vaderdag posters

Als ik mijn vader zou vragen wat hij wil, dan zegt hij hoogstwaarschijnlijk dat hij graag sokken wil hebben. Tja. Praktisch maar niet écht leuk om te geven natuurlijk. In mijn zoektocht kwam ik al snel iets véél leukers tegen, namelijk Vaderdag posters.

vaderdag-zwart-wit-muurcollage
posters-vaderdag-papa-3
posters-vaderdag-papa-7
poster-vaderdag-cadeau-Furnlovers-
poster-vaderdag-cadeau-Furnlovers-3
poster-vaderdag-cadeau-Furnlovers-2

Hoe werkt het?

Gaaf he? Hoe cool als papa ’s ochtends beneden komt en er staan één of meerdere posters op hem te wachten? Deze kan hij natuurlijk laten staan waar ze staan, maar ook bijvoorbeeld in zijn kantoor is het gaaf. De posters heb ik niet zelf bedacht, maar komen van Printcandy. Er is een aantal standaard ontwerpen, dus maak je geen zorgen: je hoeft niet mega creatief en handig te zijn. Je kunt ze wel lekker customizen zodat ze er precies zo uitzien als jij graag zou willen.

1. Kies een ontwerp uit in de shop
2. Kies een maat voor je poster of kies voor de DIY download
3. Pas kleuren en tekst aan

De posters zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50 (D.I.Y. download) tot € 17,50 (poster van 30 x 40 centimeter). Een mooie prijs als je het ons vraagt.

Wat vind jij hiervan?

Wat vind jij van de Vaderdag posters van Printcandy? Vind je ze net zo cool als wij en zou jij ze wel voor je vader of samen met je kinderen voor je partner willen bestellen? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook