fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vader Michel van 12 kinderen uit ‘Een Huis Vol’ plotseling overleden

Een geliefde verliezen is het ergste wat er is. Het overkwam de familie Quaedackers uit het populaire NPO-3 programma ‘Een Huis Vol’. Moeder Nadine (40) maakte gisteren op Facebook bekend dat haar man Michel plotseling is overleden. Hij laat Nadine en 12 kinderen achter, waarvan de jongste pas 4 maanden oud is. 

Nare droom

“Lieve schat waarom waarom heb jij ons verlaten? Laat het alsjeblieft een nare droom zijn. Ik mis je lieverd.hoe moet ik nou verder zonder jou wij deden alles samen. Samen waren wij een.jij stond altijd voor ons klaar. Nu ging eigenlijk je wekker omdat je zo naar je werk moest.maar je bent er niet meer. Wij de kinderen en ik missen je ontzettend. Reanimatie mocht niet meer baten. Ik wist nog dat ze tegen mij zeiden dat ze ermee waren gestopt. Lieve schat, waarom nou waarom. Kon je maar gewoon terug komen was het maar een nare droom. Lieverd ik hou van je en dat zal ik ook altijd blijven doen. Je zal de doop van Milano niet meer meemaken geen familie foto meer van ons complete gezin. Gala van Yalena sweet 16 van Yalena 18de verjaardag van Shenna god man kom asjeblieft terug. Hopelijk waak je van boven op ons en zul je alles van boven van je kinderen alles meemaken. Hou van jou xxx????Rust zacht lieverd 8-01-2019″ schrijft Nadine. 

Verschrikkelijk nieuws

Dit soort nieuws is altijd verschrikkelijk, maar het deze situatie is extra schrijnend omdat er een moeder met veel jonge kinderen achterblijft. Wij wensen de hele familie Quaedackers heel veel sterkte in deze zware tijd toe.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook