fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars pre-reader Amanda Hodgkinson bekend

Gedane-Zaken-Amanda-Hodgkinson-dp
De langverwachte nieuwe roman van Amanda Hodgkinson, de schrijfster van de bestsellerroman Britannia Road 22, komt uit op 11 februari 2014. Gedane zaken is een hartverscheurende roman over moederschap, adoptie en het leven van vrouwen op het Engelse platteland in de vorige eeuw. Van de uitgever mogen we een aantal pre-reader exemplaren via een winactie weggeven. Voor de winnaars van deze pre-reader betekent dit dat zij als eersten in Nederland Gedane zaken kunnen lezen. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Gedane Zaken

1919: Rose, Nellie en Vivian Marsh wonen in een klein armoedig huisje aan de rand van de rivier in het landelijke East Anglia. Door de overstroming van de rivier en de komst van ene Joe Ferrier verandert hun leven voorgoed.

1939: De twintigjarige Birdie Farr werkt in een pub in Londen. Als ze erachter komt dat ze zwanger is, vraagt ze wanhopig haar moeder Nellie om hulp. Die stuurt haar naar haar tante Vivian, en samen regelen zij een adoptie voor Birdies dochter.

Wanneer Birdie later trouwt met Charles en een zoontje krijgt, gaat ze op zoek naar het meisje dat ze heeft afgestaan. Haar zoektocht heeft grote consequenties voor haar familie en de mensen van wie ze houdt.

Gedane zaken is een hartverscheurende roman over moederschap, adoptie en het leven van vrouwen op het Engelse platteland in de vorige eeuw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Amanda Hodgkinson

De Britse Amanda Hodgkinson heeft literatuurwetenschap gestudeerd en woont sinds enkele jaren op het platteland van Zuid-Frankrijk, waar ze een column schrijft voor een regionale krant. Britannia Road 22 is haar debuutroman.

Winactie

  • Rika Bekkema
  • Cora de Bie
  • Ellen van Velzen

Van harte gefeliciteerd. De pre-readers worden via de uitgever naar jullie toegestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

5 reacties

Cheyenne Jansen -

Ik kan niet wachten om dit boek te lezen.

Silvia -

Ik ben gek op dit genre…kom maar op..hetj lijkt me echt super om dit boek te mogen lezen.

Roxanne Slip -

Lijkt mij een waanzinnig boek om te lezen! Zou het boek dus graag willen winnen, ben erg benieuwd.

Ineke -

Lijkt me een prachtig boek! Doe dus heel graag mee 🙂

irene niec -

Mooi boek, ik doe graag mee.

Reageer ook