fb
Damespraatjes Damespraatjes

Unieke ervaringen bij Hampshire

hampshire1.jpg
Stel, je bent op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of voor je partner maar ziet geen mogelijkheid om nog nét voor het weekend de stad in te gaan voor
het ultieme cadeau. Met een bosje bloemen of een fles wijn kan je niet meer aankomen en het ontbreekt je aan inspiratie voor iets écht origineels. Dat overkomt iedereen…. Toch?

De vraag naar een origineel cadeau komt niet zelden binnen bij Hampshire Hotels. En vaak moet het snel ook…. “Hoe kan er nog van ons worden verwacht dat wij tussen het werk, kinderen ophalen van de BSO of school, er nog tijd over is om uitgebreid de tijd te nemen voor een cadeau voor vriend of vriendin dat óók nog eens de verwachtingen van vorig jaar overtreft?” Gelukkig ligt hiervoor altijd een adequate oplossing klaar.

Gezellige high teas – vooral populair bij vriendinnen – zijn in trek en ook luxe spa’s, al dan niet in combinatie met een overnachting, liggen goed bij de vrouwelijke doelgroep van Hampshire Hotels.

Met 65 locaties in Nederland en de grensgebieden van België en Duitsland biedt Hampshire dan ook een breed en gevarieerd scala aan hotels. Kwaliteit en gastvrijheid zijn jarenlang synoniemen bij Hampshire en garanderen u keer op keer een unieke ervaring. Niets is leuker dan zo’n complete belevenis cadeau te geven!

Zoals gezegd; de cadeaus worden bij Hampshire Hotels vaak op het laatste moment besteld. Gelukkig biedt de online shop de mogelijkheid via iDeal snel en veilig te kunnen betalen waardoor in veel gevallen de cadeaucheque al na een dag op de deurmat valt bij u thuis of op het werk.

Hampshire Inns, Hotels & Classics
Hampshire is een hotelgroep met 65 hotels in haar portfolio. Ieder hotel kenmerkt zich door een uniek en persoonlijk karakter waar al jaren lang gastvrijheid en persoonlijke service voorop staan. Bij Hampshire kunt u terecht voor een weekendje shoppen in combinatie met een high tea in de stad, een uitgebreid en ontspannen wellness behandeling in één van de Hampshire wellness hotels of trek er op uit in de natuur te voet of per fiets in een van de hotels midden in de provincie.

Ga naar de shop!

Winactie via Twitter

Tweet de volgende tekst: Weekendje weg winnen bij @hampshirehotels via @damespraatjes RT dit bericht en maak kans op een verwenweekend voor twee! #winactie #winnen

hampshire.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook