fb
Damespraatjes Damespraatjes

Unieke en persoonlijk sieraden van Juwelier Jos

Bij Juwelier Jos in Gouda kun je terecht voor unieke en persoonlijke sieraden. De collectie bestaat uit prachtige sieraden die door de goudsmeden van ontwerp tot afwerking in het eigen atelier worden gemaakt. Ieder sieraad is verder te personaliseren met een bijzondere steen of een mooie gravure. Zo is ieder sieraad van Juwelier Jos uniek.

40 jaar kennis en vakmanschap

Meester Goudsmid Jos zit al 40 jaar in het vak. Al op zijn 15e volgde hij de opleiding goud- en zilversmeden aan de vakschool in Schoonhoven. In 1980 is hij afgestudeerd en zo ging hij van sieraden hersteller naar Juwelier met een eigen winkel in het centrum van Gouda. Jos is een echte ambachtelijke edelsmid en hij smeedt nog altijd zoals hij dat vroeger heeft geleerd. Technieken worden wel steeds verfijnder en het atelier is uitgerust met de nieuwste apparatuur, maar als ambachtelijke edelsmid smeedt hij met passie en vakmanschap.

Sieraden op maat

Juwelier Jos is een begrip in Gouda en het uitgangspunt van de juwelier is dat ze persoonlijke en unieke sieraden maken. Uiteraard kun je bij hen in de winkel ook terecht voor bekendere merken, maar de eigen collectie is waar ze het meest trots op zijn. De sieraden zijn geïnspireerd door een element uit de natuur of juist een element uit de stad. De goudsmeden doen al inspiratie op bij een mooie gevel of een patroon in de muur. Met een bijzondere steen, een persoonlijke gravure of een combinatie van verschillende kleuren edelmetaal is een sieraad te personaliseren. Ben je allang op zoek naar dat ene bijzondere sieraad, bijvoorbeeld een statement ketting of juist een subtiel collier, maar kun je het niet vinden? Jos en zijn team weten het moeiteloos voor je om te zetten in een draagbaar ontwerp. Mooi als cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Andere merken van Juwelier Jos

Op zoek naar de perfecte trouwring voor jullie huwelijk? Ook dan is Juwelier Jos de plek waar je wezen moet. Onder de naam Rings for Two vind je prachtige trouwringen in verschillende prijsklassen en verschillende stijlen.

Een overleden dierbare op een bijzondere manier bij je dragen? Kies dan voor een assieraad van Juwelier Jos. Deze worden gemaakt onder de naam Memorie Sieraden. Deze lijn is in 1999 ontstaan na het maken van een gouden urn in opdracht. Het was ontzettend bijzonder om deze te mogen maken, en zo ontstond een nieuwe vorm van het creëren van een dierbare herinnering. Ook hier zijn de sieraden persoonlijk te maken en aan te passen naar je wensen. Ze nemen de tijd om je te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad die past bij jou en de band met de overledene. Ook kun je zelf aanwezig zijn wanneer de as in het sieraad wordt geplaatst.

Goed om te weten. Je kunt bij Juwelier Jos ook gewoon terecht voor het laten onderhouden van je sieraden of het repareren van je horloge!

Meer weten? Kom gerust eens langs in de winkel in Gouda!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook