fb
Damespraatjes Damespraatjes

Twee kinderen overleden in hete auto na straf van moeder

Mijn lieve kleine meisje is nu pas 9 maanden oud en straf hoef ik haar dan ook nog niet te geven. Maar, de dag waarop ik moet haar voor straf naar haar kamer stuur of een week zakgeld haar zakgeld inhoud, zal zeker komen. En ik moet zeggen dat ik daar als een berg tegenop zie. Het is natuurlijk je taak als moeder om je kind op te voeden en grenzen te stellen, maar leuk is het zeker niet.

35 graden buiten

Het geven van straf kan op allerlei manieren, blijkt wel uit een gebeurtenis in Texas vorig jaar. De Amerikaanse Cynthia Marie Randolph (25) moet twintig jaar de gevangenis in omdat allebei haar kinderen vorig jaar zijn overleden omdat zij ze urenlang in een snikhete auto heeft laten zitten. Het was die dag 35 graden…

Overleden

Cynthia liet haar zoon Cavanaugh (1) en dochter Juliet (2) voor straf in de auto achter omdat ze er zelf niet snel genoeg uit wilden komen. De moeder besloot ze daarop achter te laten, binnen wiet te roken en Keeping Up with the Kardashians te kijken. Hier viel ze bij in slaap. Toen ze wakker werd en naar de auto ging, waren de kinderen al overleden.

Ongeluk

De moeder heeft geprobeerd het een ongeluk te laten lijken. Ze zei dat haar kinderen zelf in de auto waren gaan zitten toen zij binnen was aan het vouwen was. Ze sloeg de ruit van haar auto in om het verhaal kracht bij te zetten. Later heeft ze toegegeven dat dit niet waar was en hoe het echt is gelopen.

Praat mee

Vind jij de celstraf van twintig jaar een goede straf? Of zou jij haar een andere straf hebben opgelegd? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. We zijn erg benieuwd naar jouw mening!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook