fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trouwen op het strand? Wij zijn verliefd op deze trouwlocatie aan het water!

Deze zomer zijn wij uitgenodigd voor twee geweldige destination weddings. De eerste is van mijn zusje, die in Frankrijk trouwt en de tweede van mijn vriendin die in Italië het ja-woord zal geven. Zelf ben ik vier jaar geleden getrouwd, gewoon lekker in Nederland. Destination weddings zijn geweldig, maar in Nederland trouwen heeft ook veel voordelen. En wist je dat je ook hier op het strand kunt trouwen? Zo romantisch! Wij werden verliefd op deze trouwlocatie aan het water: Telstar Beach. 

Officiële trouwlocatie

De mooiste dag van je leven, wil je vieren op de mooiste plek. Dat is niet makkelijk, want Nederland kent zo veel waanzinnige plekken. Maar wist je dat je niet zomaar overal mag trouwen? Vrienden van ons hadden een paar jaar geleden het idee om ergens op een rustig strand de trouwceremonie te organiseren, maar dat kon dus niet. Voor de wet trouwen kan alleen bij een officiële trouwlocatie. Gelukkig zijn daar er heel veel van en ook bij Telstar Beach kun je elkaar écht voor de wet het ja-woord geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TELSTAR BEACH (@telstarbeach)

Alles op één locatie

Telstar Beach ligt aan het prachtige Wolderijd, bij Ermelo. Je kunt hier dus officieel trouwen, maar ook lekker eten, uitgebreid borrelen en heel hard feesten. En dat alles aan het water. Het is voor jullie zelf en voor jullie gasten heel prettig om de hele dag op één locatie te plannen. Zo hoeven mensen tussendoor niet in de auto te stappen om van plek A naar plek B te rijden. Door op één locatie te blijven kunnen jullie je met volle overgave in de feestbubbel storten. Zo fijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TELSTAR BEACH (@telstarbeach)

Locatie bekijken

Als jullie je nu op trouwlocaties aan het oriënteren zijn, is het zeker leuk om eens bij Telstar Beach langs te gaan. Je kunt de locatie beter leren kennen en ontdekken wat de mogelijkheden voor jullie grote dag zijn. Toen mijn man en ik trouwlocaties gingen bekijken, hebben we de daar samen zo’n leuke dag van gemaakt. Echt een stukje voorpret. Kondig wel aan dat je komt, zo word je altijd beter geholpen. Je kunt bij Telstar beach lekker rondkijken (vergeet de net-geopende trendy Lodge niet), ontdek de mogelijke arrangementen, proef vast een cocktail en geniet van het mooie uitzicht.

En hoe gaaf is Bussie van Beppy’s hippe, retro Volkswagen bus mét chauffeur?! Speciaal voor beach weddings bij Telstar Beach.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TELSTAR BEACH (@telstarbeach)

Populaire locaties zijn snel vol!

Mooie en bijzondere trouwlocaties zijn vaak erg populair. Neem dan ook écht op tijd contact op met de locaties die jullie interessant vinden. Super zonde als deze op jullie grote dag net niet meer beschikbaar is.

Praat mee

Zijn jij en jouw partner bezig met het plannen van jullie huwelijk? Welke trouwlocaties spreken jullie aan? En stond Telstar Beach al op jullie lijstje? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we gezellig 🙂

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Bovenste afbeelding: Joeyy Lee via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

“Wij zijn verliefd op deze trouwlocatie aan het water”. Omdat ze betaalden voor de link, natuurlijk.

Reageer ook