fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trouwen? Dit zijn de mooiste jurken voor de dag van je dromen!

Trouwen met Ward, de liefde van mijn leven, is één van de dingen die hoog op mijn wensenlijstje staan. Hoewel hij mij (nog) niet heeft gevraagd, droom ik al vaak over deze bijzondere dag. Of hij er echt gaat komen weet ik natuurlijk niet, maar ik blijf de hoop houden dat hij op een dag op één knie gaat. Een mooie ring zou het helemaal afmaken, maar ook zonder ring zou ik volmondig ‘ja’ zeggen. 

Soms vraag ik mezelf af waarom ik nou zo graag wil trouwen. Is het een bevestiging van de liefde? Denk ik dat er wat zal veranderen? Nee, dat is het allebei niet. Ward laat mij elke dag merken hoe veel hij van mij houdt en meer bevestiging heb ik echt niet nodig. Ook denk ik niet dat er veel aan onze relatie zal veranderen. We hebben het al heel erg leuk en ik hoop dat dit altijd zo blijft. De grote reden dat ik wel graag wil trouwen, is omdat ik graag op papier met Ward verbonden wil zijn. Dat we dezelfde achternaam hebben en dat ook ik de achternaam van hem en binnenkort onze dochter draag. Zo ziet iedereen dat je bij elkaar hoort, ook als ze ons er niet bij zien.

Natuurlijk is een andere reden om te trouwen dat je dan een groot feest mag geven. Het lijkt me geweldig om onze liefde te kunnen vieren met al onze vrienden en familie. Ook over jurken droom ik regelmatig weg, Het is misschien wat voorbarig, maar mocht Ward mij vragen, dan weet ik al precies welke trouwjurk ik op de grote dag graag aan wil.

Ik vond het leuk om een overzicht met de aller mooiste jurken te maken. Of de jurk van mijn keuze er tussenstaat laat ik even in het midden… Mocht Ward dit lezen en mij ten huwelijk vragen, dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat hij al weet wat ik wil dragen.

Trouwjurk 5
Trouwjurk 4
Trouwjurk 3
Trouwjurk 2
Trouwjurk 1

Welke jurk vind jij mooi?

Welke jurk vind jij het mooist? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook