fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trends vroeger en nu; Debbie Zwiers van Beautyscene bespreekt ze met haar dochter

We kwamen een ontzettend leuk filmpje van DubbelFrisss tegen, waarin blogster Debbie Zwiers (Beautyscene) samen met haar dochter over trends praat. Voor ons heel herkenbaar, mijn collega (en moeder!) Sandra en ik hebben het ook regelmatig over trends van vroeger en nu. In het filmpje noemen Debbie en haar dochter echt ontzettend veel leuke verschillen op, waar ook Sandra en ik ons in herkennen. 

Heb jij het hier ook wel eens over met je kinderen? Wat deed jij vroeger graag waar zij nu heel hard om moeten lachen?  Weten jouw kinderen wat MC Hammer broeken zijn? En weet jij wat Snapchat is? Ga eens samen het gesprek aan! Wij zijn erg benieuwd waar jullie op komen.

Bekijk hier het filmpje van Debbie en haar dochter.

Moeders vinden het leuk om te weten wat de nieuwste trends zijn onder hun kinderen. Trends gaan alleen zo snel dat het voor ons bijna niet bij te houden is! Daarom heeft DubbelFrisss FREE nog een paar leuke filmpjes opgenomen van andere moeders en hun dochters en die kun je hier bekijken. We zijn heel benieuwd of jullie je hier in herkennen.

DubbelFrisss FREE is het eerste product binnen het houdbare frisse fruitdranken schap dat vrij is van toegevoegde suikers & kunstmatige zoetstoffen. Hoe fijn is dat? Deze fruitdrank is alleen gezoet vanuit het fruit, 100% natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen en bevat slechts 16 kcal per 100 ml.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook