fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trends anno 2019 voor sneakersokken

Sneakersokken zijn doorgaans korte sokken die perfect passen bij welke sneakers je ook aan wilt. Ze zijn al lang niet meer alleen maar voorbehouden voor in de sportschool of op de tennisbaan. Sneakers kun je tegenwoordig echt elke dag dragen. Ze zitten super comfortabel en er zijn winkels vol van te krijgen. In dit artikel zullen we je informeren over de laatste trends en adviezen als het gaat om sneakersokken.

Wat voor sneakersokken doen het goed in 2018?

Traditioneel gezien zijn sneakersokken vooral te krijgen in neutrale kleuren zoals zwart en wit.  Dat is niet zo gek, want die kun je nou eenmaal dragen bij alle verschillende kleuren sneakers. Ook is het wel zo makkelijk in de was! Opvallen, ook met je sneakersokken, mag echter steeds meer. Draag daarom lekker roze sneakersokken in je roze sneakers, blauw in je blauw en ga zo maar verder. Verder is de witte gymp tijdens heel 2018 en straks ook weer in 2019 super populair, daardoor kunnen je helemaal losgaan met verschillende kleuren sokken. Ook is het steeds acceptabeler om merksokken zichtbaar te dragen, vooral die van de grote sportmerken.  Fijn is dat sokken steeds vaker naadloos zijn, zodat je geen irritant gekriebel hebt bij je tenen.  Tenslotte is het zo dat, de trend dat sportsokken, zoals Falke Run sokken, steeds meer zichtbaar mogen zijn,  ertoe heeft geleid dat sportsokken niet meer per se enkelsokken zijn, maar ook langer kunnen zijn. Fijn als dat voor jou lekkerder zit!

Belangrijke zaken om te onthouden

Er zijn een paar dingen die belangrijk zijn om in gedachte te houden. Allereerst willen we je dringend adviseren om nooit korte sneakersokken te dragen in zakelijke schoenen en/of onder een pak. Je wilt dan echt wel laten zien dat je ook sokken draagt en dat is lastig met die korte sneakersokken. Zorg ook altijd dat je bijpassende sokken bij je zakelijke outfit draagt.

Onze conclusies over sneakersokken

Sneakersokken zijn hip, comfortabel en in veel verschillende variaties te krijgen. Het kan dit jaar niet gek genoeg, je kunt allerlei verschillende soorten kleurencombinaties aantrekken. Doe dus vooral waar jij je fijn bij voelt. Sokken zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook steeds meer een mode-item!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook