fb
Damespraatjes Damespraatjes

Trend: Maak je geboortekaarten helemaal af met prachtig goudfolie!

Nog maar een paar dagen werken en dan ga ik heerlijk met zwangerschapsverlof! Bij mijn eerste zwangerschap keek ik er niet bepaald naar uit, maar dat is dit keer wel anders. Ik slaap al weken slecht, ben eigenlijk de hele tijd moe en ben toe aan heel veel ontspanning. Ik heb dan ook al allemaal leuke en ontspannende activiteiten in de planning staan, zoals een lekkere gezichtsbehandeling, zwangerschapsmassage, sporten bij Mom in Balance en natuurlijk het ontwerpen van de geboortekaartjes. Ik kan niet wachten! 

Super exclusief

Waar ik momenteel helemaal weg van ben, zijn trouw- en geboortekaartjes met goudfolie. Dit zie je tegenwoordig steeds vaker en ik snap helemaal waarom. Het ziet er chique, vrolijk en super exclusief uit. Naar mijn idee maakt het elke kaart helemaal af.

Voor het geboortekaartje van ons nieuwe kindje gaan we dus zeker voor dit mooie goudfolie. Op deze manier springt de kaart er echt uit en weet iedereen dat zojuist het meest belangrijke mensje ter wereld is gekomen 😉

55829640_2402067366478274_1139050229119582208_o

Goud, zilver en koper

Wist je dat niet alleen voor goudfolie, maar ook voor zilver- en koperkleurige folie kunt gaan? Lief, Leuk & Eigen biedt alle drie deze kleuren aan en dat biedt heel veel mooie opmaakmogelijkheden.

Twee soorten papier

Bij de speciale foliekaarten kan je voor twee soorten papier kiezen: zijdeglans en klassiek fijn. Allebei de varianten zijn ook ‘extra dik’ verkrijgbaar. Dit is mooi voor een enkele kaart en geeft het geheel extra body. Vooral bij iets speciaals als een geboortekaartje mag het best wat luxer. Het extra dikke papier is dan een hele mooie optie.

Eerst een proefdruk

Bij Lief, Leuk & Eigen kan je altijd eerst een gratis proefdruk opvragen. Wel zo fijn dat je weet dat de definitieve geboortekaart helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij een kaartje met folie ontvang je de proefdruk zonder folie. Dit is helemaal niet erg, want ook zonder de folie kan je zien hoe de kaart gaat worden. Wil je de proefkaart wel mét folie zien? Dan kan dit tegen een meerprijs van € 7,50. Niet echt nodig, wel super leuk natuurlijk!

Hulp nodig?

Bij Lief, Leuk & Eigen weet je zeker dat je geboortekaarten goed lukken. Ze kunnen altijd even met je meekijken en je helpen bij het doen van aanpassingen. Ze kunnen zelfs de hele kaart voor je ontwerpen. Wel zo fijn, want niet iedereen is een geboren ontwerper 😉

Vind jij deze kaarten ook zo prachtig? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook