fb
Damespraatjes Damespraatjes

Treinreizigers woest om aangepaste dienstregeling: “Nu rijdt mijn trein al bij voorbaat niet en er is nog geen vlok gevallen”

Ook bij ons thuis ging het er gisteravond over: de sneeuw. Mijn vriend Ward moet vandaag naar een cursus in het oosten van het het land. “Ik ben heel benieuwd of ik een beetje makkelijk thuis ga komen morgenmiddag” zei hij nog. We zaten het journaal te kijken en hier werd gewaarschuwd voor mogelijke verkeersproblemen. Niet alleen op de weg kon het weleens chaos worden, ook Schiphol kondigde mogelijke vertragingen aan en de NS paste alvast haar dienstregeling aan. Maar vanmorgen om acht uur? Hier in Amsterdam helemaal niks!

Woest op de NS 

Ook in de rest van Nederland valt het allemaal mee. En dat maakt treinreizigers boos, want ze hadden gewoon volgens de reguliere dienstregeling naar hun werk gekund. Lees even mee!

Wat vind jij?

Ben jij ook geïrriteerd door alle heisa rondom een sneeuwstorm die er niet gekomen is? Of neem je het zoals het komt en pas je je gewoon aan de omstandigheden aan? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook