fb
Damespraatjes Damespraatjes

Traktaties, deel jouw tip!

Traktatietrends, wie komt ze niet tegen op school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Gezond vs zoet, eten vs spelen, handig vs prullaria, roze vs stoer. Of zelf maken vs kant en klaar? Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te maken of snel te kopen. Maar een ding blijft een feit, trakteren blijft voor ieder jarig kind een spannende en leuke ervaring en moet het ook blijven.

Zover ik me kan herinneren uit mijn jeugd waren dit echte retro jaren 70/80 traktaties, met vooral veel kaas, worst en zilveruitjes op een prikker, of wat dacht je van die augurk omwikkeld met een plakje salami? Recht-toe-recht-aan en klaar was je en als er iemand een zakje chips trakteerde was het helemaal groot feest. Herinner jij het je nog?

Zijn we nou zoveel creatiever geworden als ouders of is het de grote toevloed van informatie die op ons afkomt. Social Media, internet, speciale kind-gerichte blogs, Pinterest, de hype van dit moment, waar je maar “traktatie” of willekeurig ander onderwerp hoeft in te tikken en de mooiste creaties, foto’s etc. worden je in 1 x voorgeschoteld. Wat mij aangaat het tweede. Als moeder zijnde wil je tenslotte iets moois ervan maken en of dat nou snel gekocht is of ingewikkeld gemaakt, dat is aan jou.

Het belangrijkste is jouw kind. Als je die ziet stralen, weet je dat je geslaagd bent in je missie!

Damespraatjes is op zoek naar jouw ultieme traktatietip. Wil je die met ons delen? De beste / leukste uitgewerkte inzendingen plaatsen wij op de Damespraatjes en uit alle inzendingen die wij ontvangen, verloten wij een kekke waterfles van Kitchenhugs. Je kan je inzending insturen tot 1 juli 2012.

Let op: met het insturen geef je ons toestemming om dit ook op Damespraatjes te plaatsen. Stuur alleen foto’s op die door jouzelf zijn gemaakt en die rechtenvrij zijn.

Mocht je geen inspiratie hebben en juist naar ideeën op zoek zijn? Kijk snel even naar de pagina met traktatietips. We hebben er diversen voor je op een rijtje gezet.

Dus dames en ook zeker de mannen niet te vergeten, deel je tip met ons. We zijn benieuwd!

[contact-form-7 id=”11398″ title=”Kindertraktaties”]

**foto is afkomstig van  www.bakerella.com

Reageer ook