fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tosca (41): ‘Mijn vriend masturbeert wel vier keer op een dag, ik word daar onzeker van’

Vier keer op een dag seks met jezelf, is dat normaal? Dat vraagt Tosca zich af. Haar vriend Tim heeft een hoog libido en Tosca is er ook niet vies van, maar heeft niet altijd zin of tijd. “Tim en ik werken veel vanuit huis en hebben dus gelegenheid om lekker te seksen. Maar ik moet ook gewoon werken en eerlijk gezegd maak ik me beetje zorgen om Tim. Zo vaak seks willen, duidt dat niet op een afwijking of verslaving?”

Tosca leerde Max drie jaar geleden kennen via internet. “Ik was niet op zoek naar een relatie, maar wel naar iemand met wie ik af en toe seks kon hebben. Ik had dates met mannen en sommigen waren best leuk, maar vaker was het gedoe. Hadden ze eigenlijk geen tijd, of ze woonden veel te ver van me vandaan of ze waren gewoon doodeng. Ik wilde mijn abonnement opzeggen en vlak daarvoor stuurde Tim mij een berichtje. Ik zag zijn foto en dacht: ‘dat is de laatste die ik wil checken’. En dat deed ik.”

Seks op eerste gezicht

Er was gelijk chemie tussen Tosca en Tim. “Tijdens onze eerste date keken we elkaar aan, gaven een hand en werden allebei heel enthousiast. We dronken koffie en kletsten aan een stuk en toen ik wegging, kuste Tim me. Zijn hand kneedde mijn billen en ik had zo’n zin in hem. Ja, tussen Tim en mij was het seks op het eerste gezicht.”

Het is nooit saai

Hoewel ze allebei niet uit waren op een relatie, ontstond die wel. “We wilden graag bij elkaar zijn en het voelde gewoon super goed. Dus Tim kwam bij mij wonen.” Dat gaat hartstikke goed, Tosca en Tim hebben het leuk samen, gaan veel op pad en hebben een gezamenlijke vriendenkring. “Maar ook de seks is waanzinnig. Niet eerder heb ik zo’n heerlijke bedpartner gehad. Tim laat me alle hoeken van de kamer zien, neemt me op de meest bizarre plekken en het is nooit saai.” In het begin kregen ze geen genoeg van elkaar. Nog steeds niet, maar het besef dat er meer in het leven is dan alleen maar seks, kwam na een tijdje. “We zijn allebei zzp’er en werken veel vanuit huis. Ik kan niet vier of vijf keer per dag seks hebben. Maar Tim heeft die behoefte wel. En als ik niet wil, dan doet hij het zelf. Kijkt íe een filmpje. Niks mis mee, vind ik niet erg, maar ik maak me wel een beetje zorgen. Want masturberen lijkt wel een obsessie.”

Zo vaak is niet normaal

Tosca is op internet op zoek gegaan en erachter gekomen dat het inderdaad een dieper liggende oorzaak kan hebben. Soms hebben mensen veel soloseks omdat ze zich vervelen of om de aandacht van een dieperliggend probleem af te leiden. “Ik had het er met een vriendin over en zij raadde me aan te praten met Tim omdat het niet normaal is. Volgens haar kan het ook betekenen dat hij niet genoeg heeft aan mij. Of op me uit is gekeken. Ik schrok daarvan. Want misschien is dat wel zo. Omdat ik hem vaak afwijs. Heb nu echt een probleem, want moet ik nou seks met hem hebben elke keer als hij wil, of juist niet? Misschien moet ik gewoon geen nee zeggen en zin maken. Want straks ben ik hem kwijt en dat zou ik heel erg vinden. Dan kan ik hem beter seks met hem hebben ook al heb ik niet zo’n zin.”

Wat vind jij? Moet Tosca gewoon lekker seksen met haar vriend en zich niet zo aanstellen? Of vind je het belachelijk om te vrijen tegen je zin? Wat raad jij haar aan? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

1 reactie

Anja -

Hoi Tosca,
Lijkt mij dat je een lot uit de loterij hebt. Ik vind het heel positief dat hij verder niet aandringt als jij geen seks wilt en zichzelf helpt. Een probleem is pas een probleem als jullie het een probleem vinden. Zo te horen gaat het juist lekker. Jezelf niet forceren, dat leidt nergens toe en gaat tegen staan. Lekker genieten van elkaar als je daar beide zin in hebt.

Reageer ook