fb
Damespraatjes Damespraatjes

Top 5 Agenda 2010

Lang, lang gelden toen ik nog op de Middelbare school zat vond ik het altijd heerlijk om een nieuwe agenda uit te zoeken. Lekker door de winkel lopen en een beetje snuffelen aan al het nieuws dat er binnen was gekomen. Mijn mooiste agenda ooit was er één van Raijam en die plakte ik dan helemaal vol. Het ene jaar met Ruud Krol en het volgende jaar met mijn grote schaatsheld Eric Heiden. En er dan maar doorheen bladeren met je vriendinnen. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, want er is nu voor iedereen wel wat. Naar de winkel hoef je ook niet meer, want tegenwoordig bestel je je agenda gewoon via het web.
Het fijne gevoel van het beschrijven van de eerste bladzijden is er nog steeds. Zelf heb ik nog geen keuze gemaakt voor mijn nieuwe agenda 1010. Hieronder ga ik op zoek en probeer jullie ook meteen een leuk beeld te geven van wat er zoal te koop is.

1. Vrouwenagenda


vrouwenagenda.jpg

Een prachtige vrouwenagenda, efficient opgezet met veel schrijfruimte – een plaatje om te zien.

Boordevol met:
– heerlijke recepten
– inspirerende gedichten & gedachten
– beauty & gezondheid
– en nog meer ruimte voor notities
Prijs: € 11,90

Bestel deze agenda

2. Inspiratie Agenda van Paulo Coelho

inspiratieagenda.jpg

We zijn allemaal deel van de goddelijke vonk.
We hebben allemaal een doel in de schepping, en dat doel heet Liefde.
Word wakker, open je ogen voor die liefde. Wat voorbij is, is voorbij.
Wat komen gaat, moet herkend worden.
Prijs: 14,95

Bestel deze agenda3. De Heksenagenda

heksenagenda.jpg
De Heksen Agenda 2010 biedt informatie over specifieke feest- en gedenkdagen, astronomische en astrologische gebeurtenissen, constellaties van de zon en de maan, diverse recepten en rituelen die – in een ver verleden ontstaan – hun waarde voor de moderne heks van nu allerminst hebben verloren. Ook bevat de Heksen Agenda 2010 vele wetenswaardigheden over festivals, bijeenkomsten, recente ‘heksenliteratuur’ enz. Door zijn schitterende en onthullende illustraties is de Heksen Agenda 2010 een onmisbare almanak voor alle Heksen van Nu!
Prijs: € 9,50

Bestel deze agenda

4. Boekie Boekie Agenda

boekieboekie.jpg
Kunst en literatuur voor kinderen in een superhandige agenda. In de Boekie Boekie Agenda is geen week hetzelfde dankzij verrassend en inspirerend werk van kinderen, illustratoren en kunstenaars. De Boekie Boekie Agenda helpt je niet alleen bij het onthouden van dingen die gaan gebeuren, maar brengt je ook op leuke ideeën. De Boekie Boekie Agenda is te gebruiken voor het schooljaar 2009-2010 én voor het kalenderjaar 2010. Prijs: € 10,95

Bestel deze agenda

5. Hondenleven Martin Gaus Agenda

hondenleven.jpg
Van deze kleurige agenda vol honden gaat menigeen beslist kwispelen! Je kunt er niet alleen al je afspraken en andere belangrijke dingen voor jezelf en je hond in bijhouden, maar hij staat ook nog eens vol informatie, tips en weetjes. Van leuke activiteiten, die je samen met je viervoeter kan doen, tot handige opvoedingsadviezen om honden nog beter te kunnen begrijpen. Met handige ringband. Geniet van een heerlijk hondenjaar!
Prijs: € 9,95

Bestel deze agenda

Tips welkom

Heb je een goede tip voor een andere agenda, dan is dit van harte welkom.
Reageer op dit artikel en jouw tip staat meteen op Damespraatjes  en is dan zichtbaar voor alle andere dames (én heren).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook