fb
Damespraatjes Damespraatjes

Toevallige passant reanimeert zwangere vrouw en moet daarna meteen weg om naar zijn werk te gaan

Keith Ezel was onderweg naar werk toen hij zag dat er een groot auto ongeluk was gebeurd. Ezel is verpleger en twijfelde dan ook geen moment toen hij zag dat er mogelijk mensen in nood waren. Eenmaal bij het ongeluk aangekomen lag er een zwangere vrouw naast haar auto. Ze had geen hartslag en ook kon ze niet meer zelf ademen, een vreselijke situatie. De hulpdiensten waren nog niet ter plaatse en daarom besloot Ezel zelf in actie te komen: hij reanimeerde de vrouw totdat de hulpdiensten er waren om het over te nemen.

Zodra hij zijn taak kon overdragen liep Ezel meteen naar zijn auto, en zei: “Ik moet gaan en wil niet te laat om mijn werk zijn”. Vlak voordat hij wegrijdt krijgt hij te horen dat de vrouw weer een hartslag heeft en wordt hij uitvoerig bedankt door omstanders. Ezel blijft cool, stapt in zijn auto en vertrekt naar zijn werk. Wat een held!

Bekijk de beelden van zijn actie hier:

Heb jij ooit zoiets meegemaakt? En was je toen in staat om iets te doen? Na het zien van deze video ben ik extra gemotiveerd om een EHBO cursus te gaan volgen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook