fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tips en tricks om je natuurlijke krullen goed te verzorgen

Mijn haar is stijl. Heel stijl. Het gebeurt dan ook niet vaak dat ik een artikel over krullen schrijf, simpelweg omdat ik hier zelf niet zo vaak bij stilsta. Maar, ik besef heel goed dat er mensen zijn die deze tips wél nodig hebben, vandaar dat ik vandaag heel veel goede tips met jullie deel! En ik moet zeggen: volgens mij zijn ze ook goed voor mensen met stijl haar, zoals ik. 

7 Tips en tricks om je natuurlijke krullen goed te verzorgen:

1. Deep condition je haar

2. Spoel je haar uit met koud water

3. Droog je haar met een microfiber handdoek of een t-shirt

4. Gebruik een föhn met een koude stand

5. Slaap altijd op een kussensloop van satijn

6. Gebruik alleen lichte producten om je haar weer in model te krijgen

7. Gebruik je gel? Gebruik dan een gel zonder alcohol.

Wil je de uitleg bij deze tips en meer goede tips zien? Bekijk dan de video van YouYuber SunKissAlba

Reageer ook