fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tip voor fashionista’s: hippe telefoonhoesjes

Vorige week was het weer zo ver: ik liet mijn telefoon uit mijn hand vallen toen ik bij het stoplicht mijn mails willen checken. Het was super koud en ik had nauwelijks gevoel meer in mijn handen. Terwijl ik hem (met bevroren handen) uit mijn zak wilde pakken, ging het stoplicht weer op groen. Shit! Snel terugproppen, voeten op de trappers en door! Helaas liep dit iets anders dan gepland… Bij het terugproppen van mijn telefoon ging blijkbaar wat mis, want nog voordat ik mijn voeten op de trappers kon zetten zag ik dat mijn mooie iPhone keihard op het asfalt belandde. “Ah, wat vervelend nou mevrouw” zegt een voorbijlopende meneer. Eh ja, heel vervelend. En ook helemaal mijn eigen schuld.

Dit hele probleem had voorkomen kunnen worden als ik mijn telefoon gewoon in mijn zak had laten zitten. Mails checken bij het stoplicht… dacht ik nou écht dat dit een goed idee was?! Een andere (en misschien nog wel betere manier) is het nu toch eindelijk aanschaffen van een telefoonhoesje. Maar lades, eerlijk is eerlijk; dat ziet er toch eigenlijk niet uit. Of toch wel?

Ja, toch wel! Er zijn namelijk heel veel telefoonhoesjes die wél leuk en stylish verantwoord zijn. Je hebt tegenwoordig zo veel keuze, dat ik me niet kan voorstellen dat er niks voor jou tussen zit. Van hoesjes met leer tot hoesjes met denim en van hoesjes die je nauwelijks ziet tot hoesjes in aanwezige knalkleuren. Ook heel handig: hoesjes waar je ook je pasjes in kunt stoppen. Stop je ov-chipkaart in het hoesje en je kunt inchecken met je telefoon. En stop je je pinpas in je hoesje? Dan kan je makkelijk contactloos betalen! Echt mega handig.

Hopelijk heb ik je overtuigd om nu toch echt naar een goed telefoonhoesje te zoeken. Ik kan zeggen dat het me in ieder geval gelukt is om mezelf te overtuigen!

Reageer ook