fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tip voor design- en fashionlovers: Fashion Dolls

Wij weten natuurlijk niet of je hem al kent, maar het zou heel goed kunnen: Raoul Martin, bedenker en ontwerper van het merk FashionDolls. Dit exclusieve merk heeft een enorm brede collectie waarin een groot scala aan producten wordt aangeboden, zoals t-shirts, tassen, armbanden, kettingen, design servies en nog veel meer!

Raoul is een man met passie voor zijn producten. De visie achter zijn merk is dan ook duidelijk en elegant: alle producten uit de lijn zijn gebaseerd op de FashionDolls. Al deze dolls staan in het teken van de metropolen Parijs, New-York, Tokyo, Stockholm, Milaan en Barcelona. Dit resulteert in geweldige producten voor vrouwen met interesse in het hoger segment.

Vooral de collectie met lederen handtassen, portemonnees, riemen en sleutelshangers zijn een must voor elke vrouw met een liefde voor design en kwaliteit. De producten zijn allemaal in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus bij elke outfit kun je een absolute match vinden! Zeker even op de site van FashionDolls kijken.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook