fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tip: download dit gratis lente inspiratie eBook!

Als redacteur van Damespraatjes ben ik altijd op zoek naar inspiratie. Op elk gebied. Zo kan ik inspiratie vinden op andere blogs, maar ook in de krant. Op mijn fietsje in de drukke Amsterdamse binnenstad of in een groot weiland tijdens een treinrit. Van de stewardessen in het vliegtuig tot een mier in de tuin… Inspiratie is overal! 

Vandaag kwam ik tijdens mijn dagelijkse inspiratie-uurtje een prachtig eBook tegen, gemaakt door Westwing Home & Living. Eerlijk gezegd kende ik de website niet, maar door het prachtige eBook trok ook de website mijn aandacht. Op Westwing.nl vind je prachtige items voor in je interieur. En heb je geen zin/geld/ruimte om iets te kopen, dan maakt dat niks uit. Ook gewoon lekker rondneuzen en inspiratie opdoen is geweldig.

Maar terug naar het eBook. Dit gaat niet alleen over woontrends, maar je vindt er ook lekkere recepten, mooie foto’s, tips voor in de tuin en nog veel meer. Trust me, als je Damespraatjes leuk vindt, moet je dit zeker even bekijken.

Klik hier om naar het gratis eBook te gaan. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan hier alvast de sneak-preview

Westwing 1
Westwing 2
Westwing 3
Westwing 4

 

Mara Blikslager (22 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook