fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tip: 5 Valentijnscadeaus waar wij hebberig van worden!

“Valentijnsdag? Daar doe ik niet aan! Dat is een commerciële dag die is bedacht om meer geld te verdienen”, zei iemand ooit eens tegen mij. Tja, daar zal vast een kern van waarheid inzitten, maar ik kies er graag voor om vooral de mooie kant te zien. Voor mij is Valentijnsdag een dag waarop je de mensen waarom je geeft, even extra in het zonnetje mag zetten. Dat kan door middel van een groot gebaar, maar ook een kleine attentie. Eigenlijk maakt het niet uit welke van de twee het is, als het maar uit een goed hart komt. Toch kan het soms best lastig zijn om iets moois te kiezen. Wij delen vijf Valentijnscadeaus waar wij enorm hebberig van worden! Enne, wachten tot jouw Valentijn jou verrast is niet meer van deze tijd. Anno 2024 staat zelfliefde centraal en mag je dus ook best iets moois voor jezelf kopen. Kijk mee!

Speeltjes voor twee

Jullie tijd in de slaapkamer nog leuker maken of eindeloos jezelf beminnen? Met dit mooie partnerspeeltje kun je alle kanten op. Het is een discreet en compact speeltje dat gemakkelijk mee te nemen is op reis. Laat je verrassen door de intense sensaties en de verbeterde intimiteit die deze toy met zich meebrengt. Verken samen nieuwe hoogtepunten en creëer onvergetelijke momenten met deze heerlijke partner toy. Je koopt hem anoniem en hij wordt discreet verzonden.

Heerlijke duo speeltjes shop je hier!

Samen speuren

Geef dit jaar een bijzonder Valentijns cadeau met een Escape Tour in één van de 50 Nederlandse steden. Samen met je geliefde duik je in een avontuur waarbij jullie op zoek gaan naar de geheime uitgang van de stad. Met de app ga je op pad wanneer jullie willen, waardoor het perfect past in elk romantisch uitje. Jullie hebben 2 uur om samen de raadsels op te lossen en de verborgen aanwijzingen te ontdekken. Een onvergetelijke Valentijnsdag gegarandeerd!

Bekijk en boek de Escape Tours hier!

Airwrap dupe

Iedereen wil hem: de Dyson Airwrap. Ik heb hem zelf en kan niet anders dan zeggen dat het een waanzinnig product is. Wel echt aan de prijzige kant. Vanuit heel veel hoeken kreeg ik de perfecte dupe getipt: de Navado Easystyler Pro. Qua opzetstukken is hij heel vergelijkbaar met de originele variant. Maar dan honderden euro’s goedkoper. Dikke tip dus!

Shop de airwrap dupe hier!

Beste airwrap dupe

Altijd wind mee

Waar elektrische fietsen vroeger een hoog ‘oma gehalte’ hadden, is dat tegenwoordig helemaal niet meer zo. Steeds meer mensen laten de auto staan en leggen grote afstanden af op de e-bike. Omdat deze fietsen aan strenge veiligheidseisen moeten voldoen, zijn ze behoorlijk prijzig. Gelukkig zijn er ook betaalbare modellen, zoals deze sportieve elektrische stadsfiets.

Ontdek hier alles over deze elektrische fiets!

Goede nachtrust

Iedereen die nu jonge kinderen heeft of ze ooit heeft gehad, weet dat goed slapen niet zo vanzelfsprekend is. Op het slaapritme van de kinderen heb je niet altijd invloed, maar op het comfort van je bed wel. Laat de uurtjes die je wél in bed doorbrengt extra tellen met heerlijk beddengoed. Uitgerust en fit wakker worden is misschien wel het mooiste geschenk.

Koop dit dekbedovertrek hier!

Praat met ons mee

Van welke van deze mooie Valentijnscadeaus word jij hebberig? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we gezellig!

Bovenste afbeelding: Vince Fleming via Unsplash

 

Reageer ook