fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tijd om je lente-garderobe aan te leggen! Wat zijn de trends van dit jaar?

Na een onwerkelijk 2020 en een vrij slome start van 2021, hopen wij hier bij Damespraatjes op een prachtige lente en een echte summer of love! We kunnen niet wachten om op ons paasbest op het terras te zitten, te flaneren over drukke boulevards en stiekem te flirten met elke knappe man die voorbijloopt. Zou het allemaal weer kunnen? Stiekem durf ik er op te hopen van wel! Dromen mag altijd, maar één ding kan nú alvast werkelijkheid worden: jouw lente-garderobe! Want als de lente dan losbarst, dan ben jij er klaar voor! 

Items voor elke dag

Wij verzamelden de mooiste lente trends van dit jaar en bekeken wat er op de catwalks te zien was. Dit hebben wij vertaald naar items waar je gewoon lekker elke dag mee over straat kan. Alle kledingstukken die je ter illustratie bij dit artikel ziet, zijn van Topsy Fashion.

Beeldige bloemen

Bloemenprints zijn het helemaal dit voorjaar! Waar een ‘bloemetjesjurk’ een aantal jaar geleden een nogal saai en braaf imago had, is de romantische print deze lente helemaal je van het. En dat is goed, want we kunnen absoluut wat vrolijkheid gebruiken!

Gezien bij Anna Sui en Erdem

White is the new Black

Hangt jouw hele kast vol met zwarte kleding? Dan wordt het tijd om te shoppen! Dé trendkleur van deze zomer is wit en daar worden wij heel blij van. Wit is een kleur die je direct een frisse en maagdelijke uitstraling geeft. Draag goed-passend vleeskleurig ondergoed als je voor een witte jurk, broek of top gaat! Zo weet je zeker dat je geen gekke verkleuringen ziet.

Gezien bij Jacquemus en Khaite

Losvallende broeken

Ik weet het nog goed toen de skinny jeans een aantal jaar geleden zijn herintrede maakte. Ik begreep er niks van: wie trekt er nou voor zijn lol een loeistrakke broek aan? Gelukkig zijn we er inmiddels helemaal aan gewend, maar mogen we dit voorjaar óók weer voor de losvallende broeken kiezen. En wat vinden we dat mooi! Alle drie de broeken die je in het onderstaande overzicht ziet, zijn van Studio Anneloes dameskleding.

Gezien bij Balenciaga en Louis Vuitton

Wat gaat de lente ons brengen?

Ben jij ook zo benieuwd wat de lente ons gaat brengen? Denk jij dat we al weer het terras op mogen? En wanneer zouden we weer zorgeloos op vakantie kunnen? We zijn heel benieuwd naar jouw gedachten hierover! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook