fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tienermoeder maakt examen TIJDENS bevalling

Als ik terugdenk aan mijn bevalling, kan ik me maar heel weinig echt herinneren. Ik weet dat het pijnlijk was, ik weet dat het bijzonder was en ik weet dat ik er een heel klein wondertje aan overgehouden heb. Verder was ik weinig aanspreekbaar en focuste me op het omgaan met de pijn. 

Examen tijdens bevalling

Dat het ook heel anders kan, blijkt wel uit dit verhaal… Een Amerikaanse tienermoeder uit Kansas maakte tijdens haar bevalling namelijk een belangrijk examen. De dame heet Nayzia Thomas en studeert in Kansas City. De bevalling van haar eerste kindje stond eigenlijk vlak na de examens ‘in de planning’, maar het kindje besloot eerder geboren te willen worden. Nayzia vond dit natuurlijk prachtig, maar besloot wél haar laatste examenopdracht te maken.

ScreenShot2017-12-17at11.44.33AM

De moeder van Nayzia maakte een foto van haar dochter in de bevalkamer. Waar ik met een nat handdoekje op mijn voorhoofd weeën lag weg te puffen, zit deze dame nog even haar examenopdracht te maken. Echt heel erg knap!

Respect!

Uiteindelijk is Nayzia bevallen van een gezond kindje. Een haar examen? Ook dat heeft ze met een goed cijfer afgesloten. Respect!

Zou jij dit kunnen?

Hoe verliep jouw bevalling? Kon jij tijdens het bevallen nog nadenken, of was je (net als ik) niet bepaald aanspreekbaar? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook