fb
Damespraatjes Damespraatjes

Test: Menstruatie ondergoed waardoor je geen maandverband of tampons nodig hebt

Een tijdje geleden schreef ik over mijn menstruaties from hell en ik was altijd op zoek naar manieren om het wat dragelijker te maken. In deze zoektocht kwam ik Thinx Period Panties tegen. De Period Panties kan je dragen tijdens je menstruatie en je hoeft dan geen maandverband of tampons te gebruiken. 

Geen tampons of maandverband meer!

De Period Pantie vangt het menstruatiebloed op in een super absoberende laag die is ingebouwd in het broekje. Het wisselt per broekje hoeveel bloed erin kan, en het varieert van de hoeveelheid bloed die in een halve tampon past, tot de hoeveelheid bloed die in twee tampons past. Als hij ‘vol’ is trek je hem uit en was je hem in de wasmachine.

Goed, klinkt als een handig product. Maar is dat ook echt zo? En lekt er niks uit? Of krijg je last van vieze geuren? Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is door hem te testen! YouTuber Safiya Nygaard ging de uitdaging aan en maakte gedurende haar hele menstruatie gebruik van de Thinx Period Panties.

Heel veel was

“There were some highs, some lows, and a lot of laundry. Hope you guys enjoy! Comment if you’ve used these before!” aldus Safiya Nygaard. Wij zijn nu wel heel benieuwd! Bekijk haar testperiode in deze video!

Zou jij ze gebruiken?

Ik ben niet helemaal overtuigd. Persoonlijk houd ik het denk ik liever bij tampons. Mocht jij ze wel graag willen kopen, dan kan je ze bestellen via de website van Thinx. Ze verzenden hun producten ook naar Nederland. We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen hiermee!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Nina -

Waarschuwing! Pas op met thinx bestellen. De invoerrechten zijn maar liefst 21 euro. En ik had maar 1 broekje besteld. Bovendien is Thinx niet wat het lijkt, hun pr is alleen goed. Dit soort broekjes zijn eerder bedacht door een ander bedrijf, Lunapads. Zie: https://putacupinit.com/why-we-no-longer-support-thinx/

Reageer ook