fb
Damespraatjes Damespraatjes

Test: Hoe goed is de make-up van Primark eigenlijk?

Wij zijn dol op de Fleek or Fetch video’s van Jessie Maya! Zo werd er al eerder make-up van de Etos en Hema gestest, waar wij heel veel aan hebben gehad. Vandaag delen we een testvideo van make-up van de Primark. Voor mij persoonlijk is het een winkel waar ik dubbele gevoelens bij heb… Enerzijds ben ik bang voor kinderarbeid en de slechte kwaliteit, anderzijds ben ik enthousiast over hun enorme aanbod en de aantrekkelijke prijzen.

Dat de kwaliteit van Primark producten nogal eens wisselt, is veel mensen wel duidelijk. Zo heb ik een aantal items die ik jaren geleden kocht en nog steeds gebruik. Maar helaas ook items die na één keer wassen zijn verpest. Wat ik nog nooit daar heb gekocht, is cosmetica. Eigenlijk ben ik er altijd vanuit gegaan dat het niet goed is… Dom, want uit de test van Jessie Maya blijken hele andere resultaten!

Wat test Jessie Maya in deze video?

 • Concealer
 • Concealer palette
 • Foundation sticks
 • Face powder
 • Contour kit
 • Brow pencil
 • Oogschaduw palette
 • Gel eye liner
 • Mascara
 • Nepwimpers
 • Lip potloot

Wil je de resultaten van de test zijn? Bekijk dan de onderstaande video.

Wauw, ik ben echt verrast over het resultaat. Normaal gesproken zou ik nooit Primark make-up kopen, maar na het zien van deze video zeker wel. Het is niet alleen super goedkoop, maar dus ook nog eens heel erg goed. Wat een aanrader! Gebruiken jullie het al weleens? Zijn jullie ook zo te spreken over de resultaten?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook