fb
Damespraatjes Damespraatjes

Test: Hoe goed is de make-up van L’Oreal?

Als ik in een drogist of cosmetica winkel sta, wordt het me al snel teveel. Niet omdat ik niet van make-up of winkelen houdt, maar ik vind het aanbod vaak zo overweldigend groot. Ook de prijsverschillen zijn enorm en ik weet gewoon echt niet of ik nou die mascara van € 4 of van € 40 moet kopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat YouTubers die de make-up testen en de resultaten met ons delen. Scheelt heel wat testwerk (en geld!) voor ons. 

Eén van onze favo beauty YouTubers van dit moment, is Jessie Maya. Deze dame heeft binnen no-time heel wat volgers verkregen en wij snappen heel goed waarom: Jessie is grappig, eerlijk én heel goed met make-up. Ze testte de make-up van L’Oreal en de resultaten delen we graag met je.

Wat wordt er getest?

  • True Match Foundation
  • Infallible Total Cover Concealer Palette
  • True Match Concealer
  • True Match Powder
  • True Match Blush
  • Brow Artist Xpert
  • Super Star X-Fiber Black Mascara

Hoe wordt het getest?

Jessie Maya maakt een volledige look met de bovengenoemde producten. Je ziet al meteen dat het fijne producten zijn om mee te werken. Natuurlijk is het ook belangrijk om te testen of de producten lang en mooi blijven zitten en daarom last Jessie een pauze van 5 uur in. Na 5 uur komt ze weer terug naar haar camera om de make-up te evalueren. Slim!

De hele test bekijken?

Dan verwijzen we je naar de video van Jessie Maya! Hij duurt 18 minuten, dus pak er lekker wat drinken en te snacken bij. Wij vinden het echt hele goede info en weten zeker wat we volgende keer wel en wat we juist niet zullen kopen.

Ook blij?

Ben jij ook zo blij met deze test van Jessie Maya? En was jij al langer benieuwd naar de werking van deze producten of had je liever andere producten getest zien worden? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook