fb
Damespraatjes Damespraatjes

Teaser van horrorfilm ‘The Nun’ van YouTube verwijderd omdat hij te eng is

Ben jij ook zo dol op films? Als wij een avondje allemaal thuis zijn, vinden we het heerlijk om samen op de bank een filmpje te kijken. Waar de film over moet gaan, blijft wel altijd een dingetje… Sophia kijkt natuurlijk het liefste naar kinderfilmpjes, maar die ligt meestal al op bed als Ward en ik gaan kijken. Ward is dol op actie- en horrorfilms. Ik ga het liefst voor een goede drama of romantische komedie. Best lastig dus, wat uitzoeken.

Filmtrailers

Gelukkig vind je tegenwoordig overal teasers en trailers van de nieuwste films. Deze zie je voorbijkomen op TV, maar ook op Netflix en YouTube. Netflix bepaalt zelf welke trailers er getoond worden, maar bij YouTube kunnen filmproducenten dit zelf inkopen. Zo wordt hun filmtrailer voor YouTube video’s aan gebruikers getoond.

Te eng

Op een paar uitzonderingen na, werkt dit advertentiesysteem perfect. Deze week liep YouTube tegen zo’n uitzondering aan. Er werd voor video’s namelijk een 6-seconden lange teaser voor de film The Nun getoond. YouTube gebruikers vonden de teaser zó eng, dat YouTube diverse klachten binnenkreeg. Deze klachten werden erg serieus genomen en om deze reden werd de teaser dan ook verwijderd.

Zelf bekijken?

Het is nog wel mogelijk om hem te bekijken, maar dit kan alleen in een gewone video. Niet meer als advertentie bij nietsvermoedende mensen dus! Benieuwd naar de ’te enge advertentie’? Bekijk hem hier!

https://www.youtube.com/watch?v=DR-K9zOd-Bc

Wij zijn heel benieuwd of jij de teaser ook zo eng vond. En we zijn ook wel heel benieuwd of je naar deze film zou willen door de teaser. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Reageer ook