fb
Damespraatjes Damespraatjes

‘Te dunne’ Sonja Bakker reageert op gewichtsverlies: “Geen trek in eten tijdens huilen”

Als ik aan afvallen denk, denk ik toch wel meteen aan Sonja Bakker. Net als zo veel Nederlanders, heb ook ik weleens ‘gesonjabakkerd’. Het heeft me destijds geholpen een paar kilo’s kwijt te raken en leerde me flink wat lekkere en gezonde recepten. Dé dieet-goeroe van Nederland is tegenwoordig ook erg actief op Instagram, waar ze gisteren flink wat kritiek op kreeg.

Te mager

Op de foto zie je Sonja met een big smile op haar gezicht. Met de hond maakte ze een stevige strandwandeling van maar liefst 10 kilometer “Trots op jou Dinand! Bijna 10 km hebben we stevig door gewandeld langs het strand!”, schrijft ze bij de vrolijke foto. En hoewel Sonja een grote lach op haar gezicht heeft, kan ze rekenen op flink wat zure comments… Een deel van de volgers vindt haar nu wel erg dun. “Je wordt te mager Sonja” schrijft een volger, terwijl een ander zegt: “veel te mager echt niet mooi zo! Beetje doorgeslagen!”. Geen leuke opmerkingen natuurlijk, vooral niet als je niet weet wat er achter zit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Trots op jou Dinand! Bijna 10 km hebben we stevig door gewandeld langs het strand! 💪 #beachlife #happylife #goedbezig #sonjabakker

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl) op

Verdriet

En dat er inderdaad iets achter zit, blijkt als Sonja een paar uur later met een verklaring komt. Ze is inderdaad een paar kilo kwijt en dat komt vooral door het verdriet door het overlijden van haar vader.

“Vanmorgen posten ik een foto dat ik heel happy ben. Heerlijk 10 km gelopen met mijn dierbaren. Heel veel mensen vinden mijn blijkbaar op dit moment te dun en te mager. Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten. Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader , en beste vriend is 2 maanden geleden overleden. Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde. Door al het verdriet wat een plekje moet krijgen ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. En inderdaad geen trek in eten en tranen met tuiten. Sorry lieve volgers, ik vind dat ik dat even met met jullie moet delen. Ps deze foto is een half jaar geleden , voordat mijn vader is overleden. Maar evengoed maakte we met onze lieve kinderen het beste ervan. Wil iedereen steunen die iemand is verloren in deze tijd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve volgers, Vanmorgen posten ik een foto dat ik heel happy ben. Heerlijk 10 km gelopen met mijn dierbaren. ♥️Heel veel mensen vinden mijn blijkbaar op dit moment te dun en te mager. Ik kan jullie zeggen, verdriet gaat je niet in je koude kleren zitten. 🙏😔Inderdaad, ik ben afgelopen maanden een paar kilo afgevallen. Mijn vader , en beste vriend is 2 maanden geleden overleden. Wij hebben hem een jaar lang dag en nacht verzorgd met zoveel liefde🙏Door al het verdriet 😢😢wat een plekje moet krijgen ben ik juist gaan wandelen met mijn hond en familie in de natuur. 💐🥰En inderdaad geen trek in eten en tranen met tuiten. 😢😔 Sorry lieve volgers, ik vind dat ik dat even met met jullie moet delen. Ps deze foto is een half jaar geleden , voordat mijn vader is overleden. Maar evengoed maakte we met onze lieve kinderen het beste ervan 🙏 Wil iedereen steunen die iemand is verloren in deze tijd. 🙏❤️ #allesheefttijdnodig

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl) op

Geen trek

Wat een naar bericht… We kunnen ons goed voorstellen dat je weinig trek hebt als je heel erg veel verdriet hebt. We hopen dat Sonja zich snel beter voelt en dat het eten dan ook weer wat makkelijker gaat. Sterke Sonja!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook