fb
Damespraatjes Damespraatjes

Tattoo gone wrong! Bekende en onbekende missers

Vroeger liepen vooral zeemannen, werklui en Hell’s Angels ermee rond, maar tegenwoordig zie je ze bij iedereen: tatoeages. Het  imago van de tattoo is al jaren sterk aan het veranderen en de tijd dat een permanente versiering ordinair was, is nu echt voorbij. Het ‘verburgeren’ van de tattoo komt vooral doordat steeds meer artiesten hun lichaam als doek gebruiken en hiermee ‘de gewone burger’ inspireren. Met een toenemende hoeveelheid plakplaatjes, neemt de hoeveelheid mislukte tattoo’s sneller toe. Lach en leer, want Damespraatjes zet een aantal grote bekende en onbekende missers op een rijtje!

Dolgelukkig was Feyenoord met de bekerwinst afgelopen 24 april. Eljero Elia liet deze zege vereeuwigen op z’n been, maar vergiste zich een maand én een letter. Zie de tattoo hierboven. De vraag is wel of het ook inderdaad mis was gegaan, want niet veel later verschenen er foto’s van een aangepaste tattoo.

 

Voetballer Jordy Clasie wil ‘You mean everything in my life’ op zijn arm laten tattoeren. Beetje jammer dat ze de ‘h’ in everything zijn vergeten. (Foto: sbs6)

Lief zo je kindje op je schouder, maar jammer dat hij niet te herkennen is! Deze onbekende man zal wel ontzettend balen van de mysterieuze baby op zijn rug. (Foto: Xaxor)

Je zou denken  dat Scarlett Johansson genoeg geld bij elkaar geacteerd heeft om een goede tattoo artiest in te huren. Op deze foto lijkt het tegendeel bewezen. Lucky you? Poor Scarlett! (Foto: Mycelebrityfashion)

Psycho op je voorhoofd laten tatoeëren, zou jij het doen? Waarschijnlijk niet! Toch verwacht ik niet dat de vrienden en familie van deze man erg verbaasd waren, je moet wel een flinke ‘psycho’ zijn om dit te laten vereeuwigen op je gezicht. (Foto: Luckycrown)

Bang geworden? Niet nodig!
Dat goedkoop duurkoop is gaat ook op in de tattoo industrie, een paar tientjes meer betalen voor je tattoo is dan ook zeker aan te raden. Hij zit er tenslotte de rest van je leven. Ook een goede tip voordat je op versiering overgaat: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Hier vind je alle tattoo en piercingshops in Nederland die een vergunning hebben. Hoewel deze vergunning verplicht is, zijn er nog teveel shops die onveilig en onhygiënisch te werk gaan. Effe checken dus!

Jullie weleens een tattoo laten zetten waar je achteraf spijt van kreeg? Wat ging er mis?

5 reacties

carolina -

ben trots op mijn 2 tattoo’s en vooral die op mijn voet die heb ik zelf ontworpen en krijg constant complimentjes wat is dat mooi . maar ik vind wel dat je zeker moet zijn voor je er aan begint .je gumd het niet zomaar uit.

Linda -

“Dat goedkoop duurkoop is gaat ook op in de tattoo industrie, een paar tientjes minder betalen voor je tattoo is dan ook zeker aan te raden.”

Ik denk dat ‘minder’ vervangen moet worden voor ‘meer’ …? hihi

Marielle -

En…voor als je een echte tatoeage niet aandurft…zijn er nog altijd onze tijdelijke tatoeages.
Bekijk de webshop hier op damespraatjes!
http://www.damespraatjes.test/category/webshops/sieraden-en-accessoires

Marcie -

Ben nog steeds erg blij met al mijn tattoages en weet zeker dat ik dat over 100 jaar nog ben. Over 30 jaar is het echt niet vreemd meer een “oudere vrouw ” met tatoeages. Als je er lang over nadenkt en een professioneel iemand laat zetten krijg je niet zomaar spijt

Mieke Schepens -

Leuk als je jong bent, maar als vrouw is het minder leuk wanneer je ouder bent en als jonge vrouw een tattoo hebt laten plaatsen. #geengezicht

Reageer ook