fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sweet Summer Shoes van Replay!

Zomer en zware schoenen gaan wat mij betreft niet samen. Je zal mij  de komende tijd dan ook echt nog niet in warme, hete laarzen zien. Wat dan wel? Espradilles, sleehakken, slippers en sandalen! Deze schoenen kwam ik tegen op Shoeline. Dit is precies wat ik bedoel met zomerse schoenen. Dit zijn de top 5 trendy Replay schoenen. 

Schoenen

1 & 2
De sleehakken; Got to love them! Elke vrouw zou hier minstens één paar van in de kast moeten hebben. Ze zijn elegant, sexy én loopbaar! Want dat is ook niet onbelangrijk… Deze schoenen kan je aan naar kantoor, maar ook naar een feestje of etentje. Zelfs in de supermarkt doen ze hun eer aan.

3

Leuk veterschoentje met een gouden glans. Ik zou ze dragen naar het strand of tijdens een middag winkelen. Een goed voorbeeld dat je door voor comfort te kiezen niet automatisch tegen stijl kiest. Must have!

4
Slippers met een dubbele band zie je heel veel deze zomer. Zelf heb ik ze van Birkenstock, maar deze in de afbeelding vind ik ook heel gaaf! Niet iedereen is een even grote fan van deze trend, maar ik zeker wel. Ook sterren als Naomi Watts, May-Kate & Ashley Olsen, Heidi Klum zijn het  met me eens.

5
Een heerlijke instapper die perfect is om even snel aan te trekken. Geen bandjes of veters, maar je schuift er zo in. Ook nog eens helemaal hip door het mooie design en de gave kleur. Net als nummer 2 ideaal voor tijdens het winkelen, een wandeling of een middagje speeltuin.

Welke schoenen zijn jouw Sweet Summes Shoes? Ik ben heel benieuwd!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook