fb
Damespraatjes Damespraatjes

Super schattig! Mara en haar hond hebben een vriendschapsband

Sinds ik mijn hondje Lola heb, is ze mijn beste vriendin. Ik heb natuurlijk ook heel veel lieve mensenvriendinnen, maar er is er geen een zo zacht en knuffelbaar als Lola. En wat doe je met je beste vriendin? Precies, een vriendschapsbandje nemen! Op internet kwam ik al meerdere malen de FriendshipCollar tegen. Dit is een matchende hals- en armband voor je hond en jou. Tot nu toe was het me niet gelukt om een Nederlands verkooppunt te vinden… Maar het is me deze week gelukt! Kijk hoe schattig:

lola en mara met vriendschapsband

De halsband heb ik gekocht bij de Happy Dog Shop. Het is me helaas nog niet gelukt om de bijbehorende riem in een Nederlandse webwinkel te vinden. Weten jullie toevallig waar deze verkrijgbaar is?

FriendshipCollar-The-Alpha-Pup-02

Kan jij mij de gouden tip geven over waar ik de riem kan bestellen?

Er zijn trouwens nog veel meer verschillende vriendschapsbanden te koop!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook