fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stomende seks met je ex. Is dat verstandig of niet?

Je relatie is over. De liefde van je leven is de deur uitgewandeld. En jij? Jij weet niet waar je het moet zoeken. Talloze zakdoekjes heb je vol gehuild. Vriendinnen gebeld. Steeds maar weer hetzelfde verhaal verteld. Telkens de vraag: why? Waar ging het mis? En dan: staat je ex voor de deur. Voor je het weet liggen jullie in bed. Verstandig of niet?

Sex met je ex. Is dat goed of niet? De meningen erover zijn verdeeld. De een zegt: gewoon doen, de ander waarschuwt je. Don’t do it, girl. Het brengt je niets. Maar ja, de verleiding is groot. Het lichaam dat nu nog in kleren voor je staat ken je naakt als geen ander. Je weet hoe hij zucht, hoe hij likt, kust, ruikt en klaarkomt. Jouw lichaam kent hij als zijn broekzak. Moest je bij die one night stand die je vorige week had je buik inhouden, dat is bij je ex niet nodig. Hij is dol op je vetrandje. Omdat hij je daar zo lekker kan vastpakken.

Aantrekkingskracht blijft

Seks staat los van de relatie die jullie hadden. Want uiteindelijk is gebleken dat jullie toch niet zo goed bij elkaar pasten als aanvankelijk gedacht. De lichamelijke aantrekkingskracht blijft. Je kunt nog zo goed uit elkaar zijn gegaan, elkaar loslaten is een ander verhaal. Voor je het weet beland je in een “seks met je ex”-relatie. De vraag is: moet je dat willen? Is het verstandig?

Don’t do it!

Denk er goed over na als je met je ex in bed belandt. Waarom kan het gevaarlijk zijn?

  1. Seks is voor jou een middel om je ex terug te krijgen. Realiseer je dat het voor je ex heel anders kan voelen. Hij kan seks en houden van misschien beter loskoppelen dan jij dat doet. En dan heb je stomende seks, lig je samen nog na te genieten in bed. Maar er komt een moment dat een van jullie opstaat om weg te gaan. Blijf jij dan achter met een heel goed humeur? Of ga je een leegte voelen?
  1. Zolang jij blijft seksen met je ex, sta je niet open voor nieuwe partners. Een goede vrijpartij werkt bevrijdend en is ontspannend. Je wordt er gelukkig, blij en loom van. Er is dus niks mis mee als jullie, ondanks de relatiebreuk, nog regelmatig seks hebben. Bedenk je wel dat zolang jij het bed met je ex blijft delen, er geen plek voor eventuele nieuwe partners is. De seks bindt je met je ex en zodra je die draad kunt doorknippen, ben je vrij en kun je verder met je seksleven.
  1. Sex met je ex is tijdelijk lekker. Vanzelf dat je met je ex stomende seks hebt. Jullie hebben het vaak genoeg gedaan om te weten wat de ander lekker vindt. Zelfs als je hem niet meer terug wilt hebben, is het listig om met hem het bed in te duiken. Vaak geeft het aan dat je diep diep diep van binnen toch nog gevoelens voor hem hebt en hem niet kunt loslaten.

Blijf praten

Als je seks wel los kunt zien van een relatie, dan is het heerlijk om te doen en met wie kun je dat beter doen dan met je ex? Blijf met elkaar praten want zodra de een er toch meer van verwacht of achter zoekt, is het tijd om er mee te stoppen.

Sex met je ex. Heb jij dat gedaan? Waarom deed je dat? Voelde het goed? We zijn heel benieuwd. Laat je ervaring achter in de comments onder dit artikel.

Reageer ook