fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stijl je nagels tijdens de komende feestdagen met gellak

stijlen met gellak

De feestdagen komen eraan en dan wil je er natuurlijk op je best uit zien. Mooi haar, een toffe outfit, en niet te vergeten mooi verzorgde nagels. Maar welke nagels zijn het meest geschikt voor de feestdagen? Je kunt uiteraard kiezen om een kleur nagellak op te doen, maar het is ook ontzettend leuk om jouw nagels te stijlen met gellak. Waarom je nagels stijlen met gellak ideaal is voor de aankomende feestdagen? Wij vertellen het je in dit artikel.

Stijlen met gellak

Wellicht heb je al eens eerder je nagels laten stijlen met gellak bij een nagelsalon. Het is echter net zo makkelijk om dit zelf te doen, zeker nu de nagelsalons ook gesloten zijn vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Waarschijnlijk vraag je jezelf af hoe je jouw nagels dan zelf kunt stijlen met gellak. Dit is helemaal niet moeilijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een gellak set kopen. Wanneer je in het bezit bent van zo’n gellak set, creëer je eigenlijk gewoon jouw eigen salon aan huis. De gellak set beschikt over alles wat je nodig hebt om jouw nagels te stijlen met mooie gellak. Verschillende kleuren gellak, een professionele LED-lamp en accessoires. Hiermee kun jij dus sowieso snel aan de slag.

Waarom kiezen voor gellak?

In vergelijking met normale nagellak heeft gellak veel voordelen. Gellak wordt aangebracht op jouw eigen nagels, dit geeft een natuurlijk effect. Een ander groot voordeel van gellak is dat het een stuk langer blijft zitten dan normale nagellak. Je herkent het namelijk vast wel dat als je normale nagellak op doet, het na een korte periode alweer minder mooi wordt of zelfs een beetje los gaat laten. Als je kiest voor gellak is dit niet het geval. Gellak blijft gemiddeld namelijk wel zo’n twee tot drie weken zitten.

Nog een voordeel aan gellak is dat de lak mooi blijft glanzen. Dit zorgt ervoor dat jouw nagels glazend blijven en dus ook na een tijdje nog een mooi effect hebben. Ook kun je gellak er op een makkelijke manier zelf weer vanaf halen, mocht je bijvoorbeeld toe zijn aan een nieuw kleurtje.

Als je eenmaal bent begonnen met het stijlen van je nagels met gellak, wil je vaak niet meer terug. Nagels met gellak geven een ontzettend mooi effect en zorgen ervoor dat jouw nagels er altijd goed uitzien. Velen vinden het dan ook een stuk mooier dan gewone nagellak.

Waar je eerst misschien naar een nagelsalon ging om je nagels te stijlen met gellak, kun je dit dus ook op een simpele manier zelf doen. Zo hoef je dus niet telkens een afspraak te maken, maar kun je jouw nagels stijlen wanneer het jou uitkomt. Een ander pluspunt van het zelf stijlen van je nagels met gellak is dan ook dat je de gellak zelf makkelijk kunt verwijderen en weer een nieuw kleurtje kan aanbrengen. Misschien ben je de kleur die je hebt gekozen voor je nagels na een korte tijd alweer een beetje zat. Dat is dan geen probleem, want met een gellak set kun je jouw nagels zelf simpel bijwerken door in dit geval een ander kleurtje aan te brengen. Dit heb je zo gepiept!

Als je zelf graag bezig wilt zijn met het zelf aanbrengen van gellak op je nagels, is het een goed idee om een hele gellak set aan te schaffen. Je hebt namelijk niet alleen een kleurtje gellak nodig, maar bijvoorbeeld ook een professionele LED-lamp en andere accessoires. Als je gelijk kiest voor een gellak set, heb je meteen alles tot je beschikking en kun je direct aan de slag met het stijlen van je nagels. Voor een complete gellak set ben je bij Yinger Cosmetics aan het juiste adres. Door jouw nagels te stijlen met gellak ben jij hoe dan ook helemaal klaar voor de aankomende feestdagen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook