fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stem op de beste selfie en maak kans op een boekenbon – winnaar bekend!

Selfies zijn een trend, daar kan Damespraatjes niet omheen. Een paar weken geleden organiseerden we de Damespraatjes Selfie Wedstrijd, en met succes! We kregen ontzettend veel grappige, mooie en spontane foto’s binnen. Bedankt allemaal!

Selfies

Jullie mochten bepalen wie de winnaar van deze selfie wedstrijd werd. Er kwamen erg veel stemmen binnen en de uitslag lag behoorlijk dicht bij elkaar. Kijk hier welke selfie uiteindelijk gewonnen heeft!

De winnaar van de stem actie is:

Natasja Admiraal

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

4 reacties

Natasja -

Wauw super leuk dat ik heb gewonnen!

Brigitte -

Nummer 3, ijdelheid ten top!

Ineke -

Ik heb op nummer drie gestemd. Zóóó apart met die komkommer. Grappig en voor mij de beste

Silvia -

Ik heb gestemd op de selfie die ik het leukst vind!

Reageer ook