fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stel vindt trouwring terug bij platgebrand huis en man vraagt vrouw opnieuw ten huwelijk

Ik ken een aantal mensen die ooit hun huis zijn verloren door een brand. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze het heel erg vinden dat hun huis verwoest is. Maar dat is niet hetgeen waarom ze huilen… Ze huilen omdat ze de persoonlijke spullen kwijt zijn die in het huis lagen. Fotoalbums, de lievelingsknuffel van je kind of een waardevol sieraad. Bij wie dit ook gebeurde, zijn Ishu en Laura Rao uit Californie. 

Opnieuw ten huwelijk gevraagd

Na drie jaar in hun huis gewoond te hebben, brandde het onlangs helemaal af. Hoewel ze wisten dat ze veel kwijt zouden zijn, vroegen ze de brandweer of het mogelijk was dat ze zelf naar hun trouwringen zouden zoeken. Onvoorstelbaar maar waar: ze vonden de beschadigde Tiffany & Co. ring van Laura. Ishu twijfelde geen moment, pakte de ring, zakte op één knie en vroeg zijn vrouw Laura opnieuw ten huwelijk.

Moment vastgelegd

Het moment werd vastgelegd door de brandweer. Zij plaatsten het op Twitter en al snel ging de foto viral. Een prachtig lichtpuntje in een voor Ishu en Laura zware periode. Wij wensen ze in ieder geval erg veel sterkte toe!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook