fb
Damespraatjes Damespraatjes

Stefanie (18 jaar) liet haar billen, borsten en lippen vergroten: “Mijn moeder is er helemaal kapot van, maar ik vind het mooi”

Sinds Kylie Jenner zich nieuwe billen, borsten en lippen liet aanmeten, zijn er veel jonge meiden die dit ook graag zouden willen. Het jongste Kardashian-meisje is één van de grootste body-, beauty- en fashion rolmodellen van het moment en kan hele groepen tieners hun uiterlijk willen doen veranderen. Eén van die meiden, is Stefanie. Zij liet op zeer jonge leeftijd haar billen, borsten en lippen vergroten.

Onzeker over haar uiterlijk

“Ik was altijd al onzeker over mijn uiterlijk. Meisjes in mijn klas noemden me plat-bil, omdat ik zulke platte billen had. En het vervelende is: ik moest ze gelijk geven. Ik had nou eenmaal geen mooie volle billen…” Stefanie laat een foto zien van hoe ze er een jaar geleden uitzag. “Zie je? Ik ben een soort lelijke, platte plank. Geen billen, geen borsten en dunne lippen.”

Onzekerheden laten verdwijnen

“Toen ik zag hoe Kylie Jenner’s lichaam en gezicht veranderden door plastische chirurgie, dacht ik: dit wil ik ook! Als mijn billen, borsten en lippen voller zouden zijn, zou mijn onzekerheid ook verdwijnen.” Wanneer Stefanie vijftien is vraagt ze voor het eerst aan haar moeder of ze een plastisch chirurg mag bezoeken. “Dit mocht ik niet. Mijn moeder zei dat ik prachtig ben en dat ik niks aan mezelf moet veranderen. Maar ja, dat zeggen alle moeders over hun eigen kind.”

Veel geld gespaard

Op Stefanie’s achttiende verjaardag bezoekt ze zelf een plastisch chirurg. “Twee jaar lang werkte ik het hele weekend in een restaurant om geld te sparen. Doordat ik nog bij mijn ouders woon, kon ik elke maand makkelijk € 500 opzij zetten. In twee jaar tijd spaarde ik € 12.500 en had ik genoeg geld voor nieuwe borsten, billen en lippen. De dag dat ik 18 werd had ik dan ook maar één doel: dat geld uitgeven!”

Beter dan ooit

Na een paar consulten, vindt Stefanie een plastisch chirurg die de ingrepen wil uitvoeren. “In twee klinieken werd ik afgewezen omdat ze mij nog te jong vonden voor deze ingrepen. Uiteindelijk vond ik een arts die het wel wilde doen.” Samen met de arts maakt ze een planning. “Eerst deden ze mijn lippen en borsten en een half jaar later mocht ik terugkomen voor de billen. De bilimplantaten zitten er nu zes weken in en ik voel me beter dan ooit.”

Moeder is er kapot van

Wie zich niet beter voelt, is Stefanie’s moeder. Stefanie woont nog thuis en tijdens ons gesprek komt ook haar moeder Nicolette bij ons zitten. “Ik ben er echt kapot van… Stefanie was zo’n mooie meid. Dat ze zich zo heeft laten verbouwen doet mij nog elke dag pijn. Sommige vriendinnen zeggen dat ik het had kunnen tegenhouden, maar Stefanie was zo zeker van haar zaak. Dat blijkt wel uit hoe ze zo gedisciplineerd dat geld heeft verdiend en gespaard. Ze wilde het écht. Ze is achttien, dus ik kon haar niet tegenhouden.”

Geen plastische chirurgie meer

Stafanie heeft na het nemen van de fillers en implantaten nog ruim € 2.500 over. “Wat ik hiermee ga doen weet ik niet precies. Maar, naar plastische chirurgie gaat het zeker niet! Ik ben nu helemaal tevreden met mijn lichaam en gezicht. Misschien dat ik het spaar voor als ik een eigen huisje vind of een keer een auto nodig heb. Ik zie het wel.”

Wat vind jij van het verhaal van Stefanie? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op Facebook.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

stefanie -

dat plaatje is mooi. echt mooie borsten. echt SEXY

stefanie -

Dat plaatje is mooi, lekkere grote borsten echt SEXY

Reageer ook