fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sportfreak? Hier is jouw nieuwste uitdaging!

Terwijl ik onderuitgezakt achter mijn laptop een kilo zoete lasagne zit weg te werken kom ik iets heel gaafs tegen op internet; de Great Wall Marathon. Nou, vooral gaaf voor andere mensen dan… De laatste keer dat ik echt sportief bezig ben geweest was 2 maanden geleden tijdens de 5 km run door Hilversum, waar ik op sterven na dood als slechte middenmoter de finish haalde. Niks voor mij dus, zo’n marathon. Maar, voor de échte sportfreaks onder ons denk ik wel! 

Deze marathon over de Chinese muur wordt één keer per jaar in China georganiseerd. Sinds 1999 lopen in mei jaarlijks duizenden mensen 42 kilometer en 195 meter over de Chinese muur. En ik snap ergens wel waarom, het ziet er prachtig uit. Dus, is de marathon van New-York geen uitdaging meer en heb je behoefte aan een marathon 2.0? Grijp dan je kans en schrijf je nu in op de wachtlijst voor de editie in 2016!

Ik ga het zeker niet doen.

Great wall marathon 2
Great wall marathon 4
Great wall marathon 3
Great wall marathon 1

Reageer ook