fb
Damespraatjes Damespraatjes

Speciale Efteling Collection Box: Efteling juweeltjes

De Efteling presenteert samen met MatchBoox vier bijzondere bewerkingen van Efteling sprookjes. De boekjes in het formaat van een luciferdoosje vertellen de sprookjes van de Ketel van de Heks, Kleine Boodschap, het Meisje met de Zwavelstokjes en de Prinses op de Erwt. 

De juweeltjes zijn geschreven, geïllustreerd en ontworpen voor en door de Efteling, zijn verpakt in een geschenkdoos en voorzien van een certificaat van echtheid. De box met vier Efteling Juweeltjes is in een gelimiteerde oplage vervaardigd. De Efteling Juweeltjes zijn een uniek geschenk voor jong en oud en je kunt de Efteling Juweeltjes winnen op Damespraatjes.

MatchBoox

MatchBoox zijn handgemaakte boeken in luciferdoosjes die lezers en verzamelaars verrassen. Prachtige illustraties met originele teksten van de beste auteurs. Gemaakt vanuit een passie voor boeken, om schoonheid door te geven. MatchBoox zijn erg leuk om cadeau te geven. Als relatiegeschenk, voor een bijzondere aangelegenheid, met een reden, of zomaar. Via decadeauservice kunt u een kennis, vriend, collega of dierbare op originele wijze verrassen met een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. We blijven uitbreiden met bekende auteurs als Susan Smit, Saskia Noort, Kluun, Gerrit Komrij, Marion Pauw,  Frits Barend, Wieteke van Dort, Annemarie Oster, Thomas Rosenboom, Jan Siebelink, Tommy Wieringa, Yvonne Kroonenberg, Rosita Steenbeek, Manon Uphoff en Adriaan van Dis.  Ook kunt u uw eigen MatchBoox creëren.  Van harte welkom in de creatieve wereld van MatchBoox!

Winactie

De winnaar is: Daniek Krings

Reageer ook