fb
Damespraatjes Damespraatjes

Spannend: De eerste beelden van Boer zoekt Vrouw

Het is al jaren één van de best bekeken programma’s op de Nederlandse televisie: Boer zoekt Vrouw. En ook al ben ik zelf geen groot fan van het programma, snap ik helemaal waarom mensen het zo leuk vinden. Want wat is er nou mooier dan mensen die hun ware liefde vinden? Ik kan me niks bedenken in ieder geval. 

Nieuwe boeren, nieuwe kansen

Op 16 september start op NPO het nieuwe seizoen. Nieuwe boeren, nieuwe brieven en nieuwe kansen. We zijn heel benieuwd of er ook dit jaar weer een mooi stel tussen zal zitten.

Eerste beelden

Boer zoekt Vrouw deelde op haar Facebookpagina de eerste beelden. Oke, het is vrij summier, maar dit wilden we de echte fans toch niet onthouden. Bekijk ze hier:

Waar blijf jij dit tv-seizoen voor thuis?

Boer zoekt Vrouw kijk ik zelf dus niet. Maar, waar ik dit najaar wél naar ga kijken is Expeditie Robinson. Dit gaat morgen (donderdag 6 september) van start en ik kan niet wachten om weer te genieten van alle spanende momenten. Ook wil ik vanaf januari voor het eerst Wie is de Mol gaan volgen. Eigenlijk gek dat ik dit nog nooit heb gezien…

Welke series en programma’s ga jij dit seizoen volgen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook