fb
Damespraatjes Damespraatjes

Spa Reine Kids maakt water drinken leuk!

spareinekids2
Het is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Volwassen mannen en vrouwen die met een flesje water rondlopen. Zelf ben ik er ook zo één. De flesjes gaan mee naar het werk, naar de sportschool en ook als ik bij het sporten van mijn dochters ga kijken. Mijn man en oudste dochters gebruiken die flesjes ook en als we thuis komen na een dag boordevol activiteiten, worden al die flesjes in de keuken en door de woonkamer neergezet, maar welke fles is nou van mij?

Nu drink ik genoeg water, maar voor de kinderen ligt dat wel een beetje anders. Hun voorkeur gaat vaak uit naar zoetigheid. Ook als ze drinken. Toch zijn sappen, frisdranken en limonades niet goed voor het gebit en de lijn. Water drinken is voor kinderen dan ook stukken gezonder en maakt onderdeel uit van een gebalanceerd eetpatroon. Maar ja, water is gewoon water. Heeft geen flashy kleurtje en het oog wil ook wat.

Spa Reine komt met een leuke manier om water drinken voor kinderen leuker te maken. Op alle Spa Reine Kids verpakkingen zit nu een actiesticker met een unieke code. Op www.spakids.nl kun je met behulp van deze code, leuke stickers vinden om op het flesje te plakken je mag ze zelfs helemaal zelf ontwerpen! Omdat het lichaam van kinderen voor 75% uit water bestaat, draagt het drinken van voldoende water bij aan een gezonde groei, want het drinken van voldoende water draagt bij tot de instandhouding van de normale cognitieve functies.

Het Spa Reine Kids flesje ligt lekker in de hand en dankzij de handige klikdop, behoort knoeien tot het verleden. Spa Reine Kids 33 cl is verkrijgbaar in een 6-pack. Zo kun je elke schooldag een flesje meegeven en heb je altijd wat flesjes op voorraad.

Met die nieuwe Spa Reine Kids wordt water drinken een stuk leuker. En, je weet altijd welk flesje van jou is en dat is ook wel weer handig voor mij, want ik ga die stickers natuurlijk zelf ook gebruiken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hinke -

Zijn de flesjes van spa reine kids al te koop? We kunnen ze nog nergens vinden en we vinden ze zooo leuk!!

Reageer ook