fb
Damespraatjes Damespraatjes

Smartwatches lomp en niet modieus? No Way. Dit zijn de stijlvolste modellen!

Als ik aan een smartwatch denk, denk ik aan een horloge dat heel veel kan, maar niet zo goed bij al mijn outfits past. Hoewel de meeste smartwatches absoluut een mooi design hebben, vind ik ze vaak erg sportief ogen. Hierdoor zijn ze voor mij niet geschikt als ik ze naar mijn werk of tijdens een avondje uit wil dragen. En dat is jammer, want ze zijn zo handig! Kan dat nou niet anders? Absoluut. Er zijn mooie horloges voor dames die ook nog eens ‘smart’ zijn.

Wat is een smartwatch?

Een smartwatch is een horloge dat veel meer doet dan alleen de tijd aangeven. Wat hij precies kan, is afhankelijk van het model. Maar denk aan functies als het bijhouden van je stappen, het inzien van je agenda, je telefoon opnemen, het bedienen van je muziek en nog veel meer handige functies. Door hem aan je smartphone te koppelen gaat er ineens een hele nieuwe wereld open.

Stijlvolle modellen

Je ziet: super handig en heel erg leuk. Maar het design? Dat was voor veel mensen een reden om er niet een aan te schaffen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel smartwatches voor dames die wél een modieus design hebben en waar je echt heel goed voor de dag mee kunt komen. Zelfs op je werk of tijdens een avondje uit.

Armani, Fossil en Michael Kors

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze smartwatches van Emporio Armani, Fossil en Michael Kors. Stuk voor stuk prachtige klokken waar niet alleen aan de functionaliteit, maar ook aan het voorkomen is gedacht. Ik vind het echt hele mooie modellen waar ik allemaal met trots mee zou lopen. Echte design smartwatches dus.

Emporio Armani

Emporio Armani

Fossil

Fossil

Michael Kors

Michael Kors

Fossil

Fossil

Wat kost zo’n design smartwatch?

Je zou misschien denken dat deze design smartwatches duurder zijn dan gewone smartwatches. Dit is gelukkig niet het geval! Zo heb je het model van Emporio Armani al voor € 396 om je pols hangen. De modellen van Michael Kors zijn vergelijkbaar van prijs en de modellen van Fossil, Guess en Skagen zitten hier iets onder.

Zou jij er een dragen?

Wat vind jij van deze smartwatches? En welk model zou jij het liefste dragen. Ik moet zeggen dat ik die van Emporio Armani heel erg mooi en handig vind. Zeker iets wat om mijn verlanglijstje komt. Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriete model. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook