fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Sluipweg Ingrid Oonincx bekend

Vorige week verscheen Sluipweg, de derde roman van Ingrid Oonincx. De Dames van Damespraatjes zijn fan van haar boeken en kunnen niet wachten om het boek te gaan lezen en zijn heel blij dat ze maar liefst vijf boeken mogen weggeven.  Lees onderaan dit artikel of je gewonnen hebt.

Gwen deelt een vreselijk geheim met haar jeugdvrienden Marcel en Patrick. Een reeks angstaanjagende gebeurtenissen doet haar beseffen dat ze nooit een normaal leven op kan bouwen als ze niet haar fouten uit het verleden onder ogen ziet.

Langzaam maar zeker ontworstelt Gwen zich aan het schuldgevoel dat haar al zo lang in zijn greep houdt. Tijdens een weekend in de Belgische Ardennen komt het tot een ijzingwekkende confrontatie. Heel spannend en staat garant voor urenlang leespezier.

Ingrid Oonincx

spiley-Powershoot-tilburg-337-klein-web-200x300
Ingrid Oonincx is schrijver, communicatieadviseur bij een hogeschool, moeder en hardloper. In 2009 stuurde ze Nickname in voor een schrijfwedstrijd die ze op overtuigende wijze won. Nickname werd tevens genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut 2011 en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller in 2010. In oktober 2011 verscheen haar tweede boek Botsing een psychologische thriller. Botsing werd zeer goed ontvangen door pers en lezers.

Sluipweg
Ingrid Oonincx
9789044336894

BESTEL DIT BOEK

Winactie

Gefeliciteerd:

Betsy Witten
Ruud Muijt
Levi Swaters
Elly van Kessel
Ramona Sikkers

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

h stolk -

Super!

Silvia -

Het lijkt me een supermooi boek!
Ik hoop dat ik een kans maak.

joke -

Heerlijk nieuw leesvoer, voor de herfstdagen.:-)

irene niec -

Graag maak ik kans op dit mooie boek.

Reageer ook