fb
Damespraatjes Damespraatjes

Slippers saai en véél te casual? Deze exemplaren zijn dat zeker niet!

Op je slippers naar een feestje, een restaurant of kantoor? Dat zou ik normaal gesproken niet zo snel doen. Op dit soort gelegenheden draag ik liever een mooie sandaal of een elegant hakje. Dit zit dan misschien wel iets minder lekker, maar je weet in ieder geval zeker dat je niet underdressed bent. Want hoewel kleding natuurlijk niks over je persoonlijkheid zegt, is het wel gewoon leuk om er verzorgd en gepast uit te zien.

Naar het strand, bij het boodschappen doen of wanneer je je kinderen op school afzet: dat zijn de momenten waarop de meeste mensen zomers slippers dragen. Maar wist je dat er ook slippers zijn die wél geschikt zijn voor de momenten dat je er gewoon iets gekleder uit wilt zien? Namelijk: Bandajanas.

bandajanas 2

Unieke eigenschap

Wij schreven al eerder over de slippers van Bandajanas, omdat we ze gewoon heel mooi vinden. Daarnaast hebben ze nog een unieke eigenschap: je kan de bandjes en accessoires namelijk zelf verwisselen. Hierdoor kan je bij elke outfit één slipper aan, zonder dat hij er elke keer hetzelfde uitziet. Ook heel handig als je op vakantie gaat en maar beperkte ruimte in je koffer hebt.

De bandjes zijn dus verwisselbaar. Maar, je kunt de bandjes ook op verschillende manieren in de slipper doen en knopen. Hierdoor krijg je nog meer verschillende combinaties die je bij heel veel outfits kunt dragen. Vind je het zelf samenstellen en combineren lastig? Dan kan je natuurlijk ook gewoon voor een van de vooraf samengestelde setjes gaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze voorbeelden!

bandajanas 3

Wat kosten ze?

De basisslipper is verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin, taupe, donker blauw en zwart en kost € 19,95. De slipper met met sleehak is verkrijgbaar in de kleuren taupe en zwart en kost € 29,95. De banden zijn verkrijgbaar vanaf € 2,95 en de losse accessoires vanaf € 1,50.

Praat met ons mee!

Wat vind jij van deze mooie slippers? Naar welke gelegenheden zou jij ze dragen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook