fb
Damespraatjes Damespraatjes

Slim trucje: jongens laten zien hoe je gratis kunt ‘shoppen’ bij de Bijenkorf

Ken jij de Gierige Gasten? Nee? De kans is groot dat je kinderen/kleinkinderen ze wel kennen! Persoonlijk ben ook ik dol op hun video’s. Hierin laten ze zien hoe ze allerlei dingen gratis kunnen kijgen. Zo hebben ze een truc voor gratis Ikea spullen, gratis pizza en gratis uiteten. Super leuk om te zien, hoewel het natuurlijk eigenlijk diefstal is…

Truc uit Ocean’s 8

De Gierige Gasten zijn zó goed in het bedenken van trucjes om spullen gratis te krijgen, dat ze werden gevraagd om mee te denken met de filmmakers van Ocean’s 8. Ze bedachten een truc waarmee je bij een grote winkel of warenhuis, gratis parfum en cosmetica kunt meekrijgen. Bij kleding zal het ongetwijfeld ook werken.

Hoe werkt het?

Na het meedenken over de film, wilden ze hun zelfbedachte truc ook wel in de praktijk brengen. Martijn en Niels van de Gierige Gasten bezochten de Bijenkorf. Benieuwd hoe de truc werkt en of ze er mee wegkomen? Bekijk het hier!

Don’t try this at home

Hoewel dit natuurlijk grappig is om te zien, is en blijft het diefstal. Martijn en Niels brengen de gestolen spullen netjes terug en zo hoort dat natuurlijk ook. Ons advies: do not try this at home, maar geniet van de meesterlijke truc die de jongens uitvoeren.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook