fb
Damespraatjes Damespraatjes

Showhome.nl; je online inspiratiegids!

showhome_elledecoration_winnen.jpg

Sinds mensenheugenis zijn lentekriebels niet alleen de voorbode van de beruchte grote schoonmaakwoede, maar ook wordt niet zelden alles van de spreekwoordelijke zolder gehaald om de in die eindeloze donkere dagen nogal ingedutte woning nieuw leven in te blazen. Als de lentezon eindelijk doorbreekt is het tijd je interieur als het ware ook wakker te schudden uit die altijd te lang durende winterslaap. www.showhome.nl

We gaan druk in de weer met het schuiven van stoelen en schemerlampen, creëren moodboards en maken de meest wilde maar niet altijd even realistische plannen. We slaan de in grote oplage verspreide voorjaarsnummers van de woonbladen er keer op keer op na. Die puilen doorgaans uit van de meest fantastische woonideeën, die bij nadere beschouwing vooral veel geld kosten, maar dat ene idee waarbij – letterlijk – alles op zijn plaats valt is nog even niet te vinden.

Dan wordt het tijd achter de computer te kruipen en Showhome in te tikken!

Showhome.nl is een nieuwe online inspiratiegids. Opgericht door Michel Henderik en sinds oktober 2010 actief met het verzamelen van inspirerende interieurs en tuinen.

Iedereen die trots is op zijn of haar interieur en dat wil delen met anderen kan op Showhome.nl terecht. Met een gebruikersnaam en (belangrijk!) gewaarborgde privacy kom je met één of meer representatieve foto’s van je interieur of tuin in een uitgebreide database. Je mag net zoveel foto’s insturen als je wilt, de enige voorwaarde is dat er geen (sluik)reclame op staat en er geen privacy wordt geschonden.

In wat voor stijl of thema je interieur ook is ingericht, van klassiek modern tot landelijk, alle foto’s zijn welkom.

Op de site van Showhome.nl worden stijlen en thema’s netjes in verschillende categorieën ondergebracht. Showhome.nl wil een site zijn voor ieder wat wils, daarmee onderscheidt Showhome zich duidelijk van soortgelijke sites van de gangbare woonbladen.

Het is ook mogelijk je als gebruiker aan te melden en rechtstreeks toegang te krijgen tot Showhome.nl , dan kun je ‘jouw favorieten’ zelf documenteren en beheren. Daarnaast is Showhome.nl handig als je verre vrienden of familie overzee op de hoogte wilt stellen van het resultaat van de renovatie of restyling van je (woon)kamer of zelfs je gehele huis.

Tip: Showhome.nl heeft op dit ogenblik een leuke actie om je huis in het (lente)zonnetje te zetten. Iedere week worden er onder de ‘showers’ 2 winnaars bekend gemaakt die een jaarabonnement op het magazine Elle Wonen cadeau krijgen. En jij kunt er óók aan meedoen! Hoe? Door simpelweg je huis te showen op Showhome.nl . Je foto’s worden individueel beoordeeld, dus hoe meer foto’s je instuurt hoe meer kans je maakt op een jaarabonnement op Elle Wonen!


showhome-laatzienenwin.jpg

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook