fb
Damespraatjes Damespraatjes

Shop With Your Friends

Must have: pumps in goed en slecht weer

De meeste dames worden blij wanneer zij pumps dragen. We gaan er anders door lopen, voelen dat we in het middelpunt staan, gewoon omdat we een paar centimeter toevoegen aan ons figuur. We houden onze rug recht en wiegen met onze heupen. Dat artsen het niet aanraden om elke dag pumps te dragen, dat weten we. Maar we kiezen toch fashion boven comfort!

Op Shop With Your Friends (SWYF), tref je een grote collectie pumps aan. Mocht je pumps op kantoor dragen, kies dan een pump met een iets lagere hak. Dit betekent niet dat dit persé een blokhak moet zijn, kijk bijvoorbeeld eens bij de klassieke pumps. Verder zijn er hele elegante pumps verkrijgbaar, die je voeten op een andere manier ondersteunen, denk bijvoorbeeld aan de veterpump, plateaupump of sleehak pump. De veterpump houd je voeten ook lekker warm en is daarom handig voor de  regenachtige of koelere dagen. In de zomer ga je voor een peeptoes pump, die echtiedere vrouw kan dragen! Je geef je teennagels een hippe kleur en voilá, je bent van top tot teen een plaatje.

Vergeet verder ook niet om voor in plaats van kleur aan je outfit, kleur aan je pumps toe te voegen. Niet alleen zwarte pumps zijn hip. Denk bijvoorbeeld ook eens aan roze of rode pumps. Welke je eenvoudig combineert met andere tinten van deze kleur of accessoires. Een trend is bijvoorbeeld ook om je lippen te stiften in dezelfde kleur als je schoenen. Ook celebrities als Avril Lavigne showen deze trend op de rode loper. Bij het aanschaffen van pump let je verder op het materiaal. Leren pumps gaan vaak langer mee dan stoffen pumps. Echter stoffen prints hebben weer bijzondere prints. Denk bijvoorbeeld aan de bloemenprint die je nu in de winkels ziet. Deze pumps zijn gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een effen rok of jurk.

 

** Foto, bron Pinterest

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook