fb
Damespraatjes Damespraatjes

SGP komt met mega billboard ter promotie van huwelijkse trouw: ‘Zin in een one-life stand?’

Op het gebied van seksualiteit heb ik vroeger flink wat geëxperimenteerd. Persoonlijk ben ik van de overtuiging dat het voor jongvolwassenen goed is om ook dat stukje van het leven vol te ontdekken. Inmiddels ben ik getrouwd, heb ik twee kinderen en moet ik er niet meer aan denken om met verschillende partners de lakens te delen. Een monogaam leven, ik voel me er goed bij én heb er geen moeite mee. Door mijn uitgebreide geëxperimenteer van vroeger weet ik precies wat ik nu in huis heb en dat ik het niet beter ga krijgen dan dit. Ik durf dan ook met de volle overtuiging te zeggen dat ik niet gevoelig ben voor bedrijven als Second Love. En mochten deze gevoelens wel bovenkomen, dan hebben we gelukkig de billboards van de SGP nog.

Kinderen de dupe

De SGP komt namelijk weer met billboards in de strijd tegen overspelwebsites zoals Second Love. De Christelijke partij is fel tegen dergelijke websites die overspel propageren. “Negentig procent van de mensen vindt trouw in een huwelijk belangrijk”, zegt lijsttrekken Kees van der Staaij. Hij zegt dat het propageren alleen maar voor problemen zorgt. “Vaak zijn kinderen daarvan de dupe”, stelt hij.

Langs de snelweg

De partij liet drie billboards ontwerpen met teksten die huwelijkse trouw een duwtje in de rug moeten geven. Iedereen kan per vandaag stemmen op zijn of haar favoriete billboard. Vlak voor de verkiezingen wordt het winnende billboard daadwerkelijk langs de snelweg geplaatst.

Werkt dit?

Zou dit werken? Ik heb geen idee! Ik denk dat als je huwelijk zo slecht is dat je het stiekem buiten de deur gaat zoeken, dat er wel meer nodig is dan een billboard om het te redden. Wel vind ik het mooi dat de SGP met deze ludieke actie in ieder geval aandacht voor het onderwerp weet te krijgen. We zijn het met ze eens dat overspel gezinnen kapot kan maken en dat kinderen hier op termijn vaak de dupe van zijn. Maar of een billboard daar tegen gaat helpen…? We gaan het zien!

Wat vind jij van de billboards van de SGP? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

Afbeeldingen in artikel: SGP

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook